Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Pakistan Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Pakistan - Management-uddannelser i Pakistan Management

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Pakistan er hjemsted for Indus-dalen civilisation, som er blandt de ældste i verden. Engelsk er det officielle sprog, der anvendes i alle statslige og de fleste uddannelses-og forretningsenheder, og er også forstået og talt på forskellige niveauer af kompetence ved mange mennesker omkring Pakistan, især de øverste klasser og folk, der har gået gennem højere uddannelsesniveauer, og de bosat i de større byer.

Management i Pakistan - Tag din MSc i Pakistan. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Pakistan

University of Management and Technology - Pakistan

MS i Management programmet er designet til at give lederskab at gøre en forskel inden for management-uddannelse, forskning og industri. Under deres studier, går de studer ... [+]

MS i Ledelse

MS i Management programmet er designet til at give lederskab at gøre en forskel inden for management-uddannelse, forskning og industri. Under deres studier, går de studerende gennem hård træning, og er udsat for de seneste oplysninger, koncepter, værktøjer og teknikker i erhvervslivet ledelsesforskning. De er forpligtet til at anvende deres bedste intellektuelle og skolastiske evner til at tjene den grad.

&nbsp

&nbsp

MS Program

Det er et kursus-cum-forskning baseret program med en stærk forsknings-uddannelse komponent. Dette program er særdeles værdifuld for udøvelse af de videregående uddannelser som f.eks PhD. Baseret på to års varighed, er de studier i dette program relativt struktureret for at sikre, at de studerende bygge videre på intellektuelle og bredt funderet viden og færdigheder. I halvandet år, dvs , Inden for de første tre semestre af programmet, er deltagerne forventes at fuldføre kurser af 27 kredit timer. I det fjerde semester, at deltagerne gennemføre forskning og producerer MS afhandling af 06 kredit timer. ... [-]

Pakistan Lahore
April 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk