Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Filippinerne Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Filippinerne - Management-uddannelser i Filippinerne Management

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Management i Filippinerne - Tag din MSc i Filippinerne. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Filippinerne

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Asia and the Pacific

Kandidatuddannelsen i ledelse er den ledende kandidatuddannelse af School of Management (SMN). Det er en unik toårig kandidatuddannelse, der uddanner sine studerende med ... [+]

Kandidatuddannelsen i ledelse er den ledende kandidatuddannelse af School of Management (SMN). Det er en unik toårig kandidatuddannelse, der uddanner sine studerende med viden, færdigheder og vilje til at omdanne udfordringerne fra det 21. århundrede til forretningsmuligheder og socialt ansvarlige virksomheder. Det armer dem med stærke analytiske færdigheder, kommunikationsevner, etisk følsomhed og bløde færdigheder, der gør dem dynamiske og fleksible til at imødekomme de stadigt skiftende krav i erhvervsmiljøet. Programmet tilbyder i det første år et strategisk billede af grundlæggende ledelsesfunktioner (Finans, Human Resources, Marketing, Operations og Enterprise Resource Systems). I andet år fokuseres der på en multidisciplineret analytisk ramme, et holistisk og strategisk perspektiv til beslutningstagning og en systematisk tilgang til implementering. Dette tilbydes til fagfolk, der ønsker at opnå en kandidatgrad i ledelse. ... [-]

Filippinerne Pasig
August 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk