Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Singapore Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Singapore - Management-uddannelser i Singapore Management

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Singapore (新加坡) er en bystat i Sydøstasien. Grundlagt som en britisk handel koloni i 1819, siden uafhængigheden er det blevet en af ​​verdens 's mest velstående lande, og har verdens ' s travleste havn. Singapore har seks nationale universiteter og er generelt velanset og tiltrækker udvekslingsstuderende fra hele verden.

Management i Singapore - Tag din MSc i Singapore. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Management, Singapore

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Kaplan Singapore

Master of Science (MSc) program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre inden for Business Management, fremskynde deres karriere vækst og opbygge deres netværk ... [+]

University College Dublin

Rangeret blandt de øverste 1% af institutionerne verden over, og en af de få elitskoler for at holde 'Triple Crown' accreditation2 fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europe), University College Dublin (UCD), leverer topkvalitet Kandidatuddannelser til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse 3.

Master of Science i Management program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i Business Management, accelerere deres karriere vækst og opbygge deres netværk med ligesindede virksomhedsledere. Programmet tilbyder et solidt fundament i centrale områder inden for ledelse og erhvervsliv.... [-]

Singapore
October 2019
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Singapore Management University

Fokuseret på Global Asia med særlig vægt på Singapore som logistik- og supply chain management hub, er SMU MM specielt designet til at omdanne gradsholdere uden forudgåen ... [+]

Fokuseret på Global Asia med særlig vægt på Singapore som logistik og supply chain management hub, er SMU MiM specielt designet til at transformere grad indehavere uden forudgående erhvervserfaring ved at give dem en solid viden om ledelsens fundamentale tværs over en række praktiske discipliner og giver dem mulighed for at gøre overgangen, baseret på tidligere uddannelsesmæssige resultater, til erhvervslivet.

Leveres af SMU fakultet og industri praktikere, tilbyder dette program en bred men kraftig ledelsesuddannelse med en unik koncentration på bæredygtig forsyningskæde og logistikstyring for at udnytte Singapores status som et globalt logistik- og servicecenter.

A... [-]
Singapore
August 2019
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk