Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Thailand Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Thailand - Management-uddannelser i Thailand Management

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Management i Thailand - Tag din MSc i Thailand. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Management, Thailand

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Asian University Thailand

Master of Science i Management (MSM)-programmet tilbyder studerende med fire-årig bachelor-handel eller business grader, samt dimittender fra andre fagområder (business. ... [+]

Master of Science i Management

&nbsp

Master of Science i Management (MSM)-programmet tilbyder studerende med fire-årig bachelor-handel eller business grader, såvel som kandidater fra andre discipliner (business og ikke-erhvervsmæssige baggrund), mulighed for at udvikle ledelse og lederegenskaber er relevante for alle former for organi-sationer. Det MSM Programmet er en 36 kredit graduate program designet til at undervise de adfærdsmæssige og organisatoriske aspekter af de ledelsesmæssige beslutninger og strategier. Desuden er MSM program designet til at levere kvalitet, uddannelse til voksne, der ønsker at tilegne sig viden og færdigheder, som vil hjælpe dem: ... [-]

Thailand Pattaya City Bangkok
June 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk