Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Ungarn Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Ungarn - Management-uddannelser i Ungarn Management

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Management i Ungarn - Tag din MSc i Ungarn. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Ungarn

University of Pécs

Dette program er designet til studerende, der ønsker at uddybe deres viden om erhvervslivet og øge det til et højere niveau. MSc-programmet er baseret på BA-programmet un ... [+]

Beskrivelse af programmet

Dette program er designet til studerende, der ønsker at uddybe deres viden om erhvervslivet og øge det til et højere niveau. MSc-programmet er baseret på BA-programmet undervist på engelsk på UP. Det er muligt for ambitiøse studerende at komme ind i programmet med forskellige forretningsrelaterede baggrunde, forudsat at de er villige til at arbejde hårdt. Innovative undervisnings- og læringsmetoder anvendes i uddannelses- og gæsteforelæsere fra Europa eller USA regelmæssigt hyppigt kurserne i programmet. Kandidater har mulighed for at få ledelsesjob eller fortsætte deres studier på ph.d.-niveau. Programmet opererer med en februar start.

Ansøgningsprocedure... [-]
Ungarn Pécs
February 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk