28 MSc Programmer i Markedsføringsledelse i Europa for 2024

MSc Programmer i Markedsføringsledelse i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Fra forbrugerindsigt til brand management og fra e-handel til sociale medier er marketing en kritisk succes-dynamik i nutidens forretningspanorama. Der har aldrig været et mere spændende tidspunkt at arbejde med marketing. Behersk teorien. Byg en holistisk forståelse af virksomheder og interessentøkosystemer. Og udvikle færdigheder, smidighed og følsomhed til at styre marketingløsninger i en kompleks forretningsverden defineret af forstyrrelser og etiske forespørgsler. Opdag detaljerne i Esade MSc i Marketing Management -programmet: hvad du lærer, hvor du rejser, hvem der guider dig, og hvornår du kan starte.

    • Berlin, Tyskland

    Fuldtid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Gør din passion til en karriere, og tilmeld dig MSc Digital Marketing-programmet på BSBI. Igennem dette branchefokuserede program får du mulighed for at udvikle kreative og analytiske færdigheder, der hjælper dig med at nå ud til kunder, øge kundeemner og også have en fremragende chance for at sikre dig nogle af de mest eftertragtede roller inden for marketing. Med foretagsomhed, succes og lederskab i vores kerne, vil vi give dig de nødvendige værktøjer til at blive en leder, der er i stand til at styre forandringer og lede projekter.

    • Berlin, Tyskland

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    MSc Strategic Digital Marketing-kurset leveret på vores Berlin-campus er designet til at lære dig de kerneprincipper og færdigheder, der bruges i moderne markedsføring. I betragtning af arten af nutidens konstant udviklende marketinglandskab er dette kursus ideelt for både karriereskiftere og professionelle marketingfolk, der ønsker at skifte til roller på mere seniorniveau. Kurset vil give dig efterspurgt viden om datadrevet markedsføringspraksis, brugeroplevelse (UX) og Martech sammen med færdigheder inden for kritisk tænkning, brand building, ledelse og digital kreativitet. Kurset vil give dig de praktiske færdigheder, du har brug for til at reagere på fremtidige ændringer i marketingteknologi og forbrugeroplevelse, og tilpasse din marketingviden til ethvert miljø.

    • Groningen, Holland

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    • Glasgow, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Strathclydes MSc i Digital Marketing Management (DMM) er blevet udviklet i samarbejde med industrien som reaktion på et voksende behov for kandidater med digitale marketing færdigheder. Programmet har til formål at sætte dig i stand til at blive en af ​​de næste generation af digitale fagfolk.

    • Île-de-France, Frankrig

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Tag på en transformativ akademisk rejse med vores MSc Hospitality Management and Marketing, sat på baggrund af den fortryllende by Paris, et globalt turisthotspot og indbegrebet af luksus og mode. Dette program forener unikt essensen af to anerkendte specialiteter inden for den franske økonomi, og tilbyder et omfattende pensum designet til at imødekomme de skiftende krav fra post-COVID-19-turismelandskabet. Slut dig til os, mens vi omdefinerer gæstfrihedsuddannelse på en af verdens mest ikoniske destinationer.

    • Cork, Irland

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Vores MSc Marketing på Cork University Business School vil give dig de specialiserede færdigheder og viden til at blive en succesfuld marketingleder. Det etårige program øger beskæftigelsesegnetheden ved at udvikle din evne til at bidrage til marketing- og erhvervslivets reelle behov.

    • Lappeenranta, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Fuldtid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder udmærke sig i global markedsføringsledelse. Globale markeder er præget af høje niveauer af usikkerhed. Derudover skaber tendensen med digitalisering både udfordringer og muligheder for den internationale ledelse af virksomheder. Således stiger værdien af data i ledelsesbeslutning. Databaseret strategisk beslutningstagning og marketinganalyse repræsenterer nøglekompetencerne for nutidens marketingledere. I dette kandidatuddannelse vil du udvikle ekspertise inden for strategisk global markedsføring, digital markedsføring, markedsanalyse, international forretning og værdiskabelse i en hurtigt skiftende verden. Læreplanen for dette EPAS-akkrediterede program er omhyggeligt designet til at bære et stærkt karriereopbyggende potentiale.

    • Brighton, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Udvikl dine strategiske marketingfærdigheder og konkurrer på dagens stadig mere globale markedsplads. På denne kandidatuddannelse får du indsigt i markedsføringsverdenen med dens etiske og samfundsmæssige implikationer. Du studerer grundlæggende markedsføringsområder grundigt, herunder markedsundersøgelser, køberadfærd, branding og analyse.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Online

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Markedsføringsverdenen er blevet transformeret af digital teknologi, hvilket gør det lettere og billigere at målrette mod kunder og spore købers adfærd online. Arbejdsgivere har brug for kandidater, der er klar til at arbejde inden for dataanalyse, marketingautomatisering, brugeroplevelse og oprettelse af indhold, nogle af de vigtigste færdigheder, du lærer på Digital Marketing Management MSc.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Vores CIM og DMI-akkrediterede MSc Digital Marketing Management udstyrer dig med ekspertise inden for digitale kanaler, dataanalyse, kundeoplevelsesstyring, indholdsdesign og søgemaskineoptimering. Efterspørgslen efter digital markedsføringsekspertise er stigende. Vores program, udviklet i samarbejde med Digital Marketing Institute, giver de færdigheder, der er nødvendige for en succesfuld karriere inden for digital markedsføring. Uanset om du er en håbefuld iværksætter, en digital marketingmedarbejder eller en person med et kreativt mindset, klæder dette kursus dig på til at skabe og administrere effektive digitale kampagner.

    • Zürich, Schweiz
    • Antwerp, Belgien
    • + 7 more

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Efter vellykket gennemførelse af studieprogrammet modtager de studerende en international privat Master of Science (MS/MSc) i Marketing Management-grad tildelt af skolens hovedcampus i Zürich, Schweiz, baseret på anbefaling fra fakultetet på de lokale campusser, hvor der blev optjent kreditter , og efter indstilling fra skolens Akademiske Råd.

    • Swansea, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Dette kursus kan føre til en bred vifte af karrierer inden for marketing, især inden for brand management eller brand marketing. Det giver en forståelse af den forretningsmæssige værdi af brands og færdighederne til at udvikle og administrere dem professionelt.

    • Cardiff, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    MSc Marketing-programmet giver en mulighed for studerende med en ikke-erhvervsledelse bacheloruddannelse at opnå en grundig forståelse af markedsføring.