MASTERSTUDIES

Markedsføringsledelse Hull - Markedsføringsledelse-uddannelser i Hull Markedsføringsledelse, Hull

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Marketing management beskæftiger sig med forvaltningen af ​​en virksomheds marketing aktiviteter og ressourcer. En akademisk program inden kan udforske emner som forbruger beslutningstagning, markedsføring principper, image crafting og international markedsføring.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Hull, eller officielt Kingston upon Hull, var det eneste område i England med fløde (ikke røde) telefonbokse. Det er ikke kun ting Hull er kendt for - der er også 5 videregående uddannelsesinstitutioner.

Markedsføringsledelse Hull - Tag din MSc i Hull. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføringsledelse, Hull Filter

MSc Marketing Management

Hull University Business School
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
12 måneder
på universitet

Gennem denne MSc Marketing Management-programmet, vil du få en grundig grundstødning i alle de vigtigste marketing og relaterede færdighed områder (for eksempel markedsundersø ...

Læs mere