MASTERSTUDIES

Markedsføringsledelse i Ungarn - Markedsføringsledelse-uddannelser i Ungarn Markedsføringsledelse

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Marketing management undersøgelser kan lære eleverne, hvordan at være effektive marketingchefer. I et program kan flere emner dækkes, herunder image crafting, lederskab teknikker, analyse produktmarked, forbrugerundersøgelser og forskellige typer af strategier for markedsføring. 

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Markedsføringsledelse i Ungarn - Tag din MSc i Ungarn. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Markedsføringsledelse, Ungarn Filter

MSc I Marketing Management

International Business School – Budapest
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Programmet - MSc i Marketing Management sigter mod at producere kandidater, der kan bruge deres viden og forståelse i et multikulturelt miljø, og tage del i markedsføringen be ...

Læs mere