MASTERSTUDIES

Markedsføring Wien - Markedsføring-uddannelser i Wien Markedsføring, Wien

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætning og identifikation målgruppe.

Hvis du tænker på at fremme din uddannelse på en institution, hvor akademisk ekspertise overholdes derefter Østrig tilbyder den bedste destination. Disse institutioner er forskning baseret således at de studerende til at få ideer til, hvordan løse virkelige liv problemer.

Wien er hovedstaden i Østrig og har mange faciliteter, til at matche denne status. Uddannelse centre er i fremragende stand går til omfanget af at have Internationale skoler såsom American International School Wien og International University Vienna.

Markedsføring Wien - Tag din MSc i Wien. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Markedsføring, Wien Filter

Masters i marketing

WU - Vienna University of Economics and Business
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Fire semestre, fuld tid, engelsksprogede uddannelse

Læs mere

MSc I Marketing Management

International Business School – Budapest
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Programmet - MSc i Marketing Management sigter mod at producere kandidater, der kan bruge deres viden og forståelse i et multikulturelt miljø, og tage del i markedsføringen be ...

Læs mere