Markedsføring Gent - Markedsføring-uddannelser i Gent Markedsføring, Gent

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset.  Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af f… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Gent er meget berømt i mange ting. Uddannelse-wise, er top højere læreanstalter såsom Gent Universitet baseret her. Den pulserende by er blevet viklet ind af forskellige universiteter og centre.

Markedsføring Gent - Tag din MSc i Gent. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
Ghent, Belgien

Erhvervsøkonomi programmet er rettet mod studerende interesseret i erhvervslivet. Det forbereder dem til den aktive og fleksible opfyldelse af en lang række opgaver inden for ... +

Erhvervsøkonomi programmet er rettet mod studerende interesseret i erhvervslivet. Det forbereder dem til den aktive og fleksible opfyldelse af en lang række opgaver inden for finans-, industri-, handels- og servicesektoren, hvor virksomheder og socialtjenesteorganisationer opererer. Studerende bliver bekendt med næsten alle funktionelle aspekter af erhvervslivet: Hvordan og hvorfor er et firma etableret, hvordan det finansieres, hvordan det organiserer sig administrativt, hvordan det producerer varer og tjenesteydelser, hvordan det markedsfører og sælger disse varer og tjenester, hvordan Det beskæftiger sig med personale og hvordan virksomhedens ledelse koordinerer og styrer alle disse aktiviteter. Der lægges vægt på indersiden af ​​virksomheden. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2020
01 Mar 2020
på universitet