MASTERSTUDIES

Markedsføring i Belgien - Markedsføring-uddannelser i Belgien Markedsføring

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Marketing programmer kan give de studerende med særlige færdigheder og viden i forbindelse med identifikation af målgrupper, til skabelsen af ​​prisstrategierne, udvikling af tjenester og produkter og gennemførelse af reklame metoder nå de relevante forbrugere. 

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Markedsføring i Belgien - Tag din MSc i Belgien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Markedsføring, Belgien Filter

Master i Management - Strategisk Intelligence og Marketing

HEC Management School - University of Liège
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
30 Apr. 2020
Engelsk
på universitet

Udvikle en moderne vision om markedsføring og strategi under hensyntagen til itrevolutionen.

Læs mere

Master of Science i erhvervsøkonomi - Marketing

Ghent University - Faculty of Economics and Business Administration
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
01 Mar 2020
Engelsk
på universitet

Erhvervsøkonomi programmet er rettet mod studerende interesseret i erhvervslivet. Det forbereder dem til den aktive og fleksible opfyldelse af en lang række opgaver inden for ...

Læs mere