MASTERSTUDIES

Markedsføring i Finland - Markedsføring-uddannelser i Finland Markedsføring

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Markedsføring i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Markedsføring, Finland Filter

Kandidatuddannelse i International Marketing Management

LUT University
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
20 Jan 2021
Engelsk
på universitet

For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder udmærke sig i global marketingstyring. De globale markeder er kendetegnet ved stor usikkerhed. Derudover skaber trenden me ...

Læs mere

Master of Science i Marketing

Aalto University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Organisationer søger i dag talent, der forstår, hvordan globale tendenser, såsom digitalisering, globalisering og cirkulær økonomi, påvirker deres kernevirksomhed, strategi og ...

Læs mere