MASTERSTUDIES

Markedsføring i Finland - Markedsføring-uddannelser i Finland Markedsføring

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Markedsføring i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Markedsføring, Finland Filter

Kandidatuddannelsen i International Marketing Management, MIMM

LUT University
MSc
Aug 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

I dette kandidatuddannelse udvikler du ekspertise inden for strategisk global marketing, digital marketing, marketinganalyse, international forretning og værdiskabelse i en ve ...

Læs mere

Master of Science i Marketing

Aalto University
MSc
Aug 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Organisationer søger i dag talent, der forstår, hvordan globale tendenser, såsom digitalisering, globalisering og cirkulær økonomi, påvirker deres kernevirksomhed, strategi og ...

Læs mere