MASTERSTUDIES

Markedsføring Clermont-Ferrand - Markedsføring-uddannelser i Clermont-Ferrand Markedsføring, Clermont-Ferrand

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trendanalyse, forskning og prissætning.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Med en befolkning på mere end 100.000 mennesker er Clermont-Ferrand city-kommune omkranset af et stort industriområde i Frankrig. Byen er hjemsted for d 'Auvergne Universitet og Blaise Pascal University.

Markedsføring Clermont-Ferrand - Tag din MSc i Clermont-Ferrand. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Clermont-Ferrand Filter

Master of Science i international handel

ESC Clermont Business School
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

MSc. inden for international handel

Læs mere