MASTERSTUDIES

Markedsføring Puteaux - Markedsføring-uddannelser i Puteaux Markedsføring, Puteaux

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trendanalyse, forskning og prissætning.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Markedsføring Puteaux - Tag din MSc i Puteaux. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Markedsføring, Puteaux Filter

MSc International Business og Marketing

ILERI
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
Fransk
på universitet

En specialisering Bac 5 for at lære problemerne i international forretning.

Læs mere

MSc i digital styring

ICN Business School
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
Fransk
på universitet

MSc'en i digital management giver uddannelse til fremtidige ledere af store digitale virksomheder i Frankrig og i udlandet.

Læs mere

MSc i marketing og brand management

ICN Business School
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

MSc i marketing og brand management er et heltidsuddannet undervist på engelsk på vores campus i Berlin. Dette program giver vores studerende de strategiske og kreative evner ...

Læs mere