MASTERSTUDIES

Markedsføring i Portugal - Markedsføring-uddannelser i Portugal Markedsføring

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Markedsføring i Portugal - Tag din MSc i Portugal. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Markedsføring, Portugal Filter

Master of Science i ledelse med en specialisering i strategisk marketing

Católica-Lisbon - Graduate School
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 semestre
27 Apr. 2020
Engelsk
på universitet

MSc i ledelse med en specialisering i strategisk marketing forbereder de studerende til en karriere inden for alle markedsføringsområder. Programmet giver de konceptuelle ramm ...

Læs mere

Master i Marketing

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
24 Feb 2020
Engelsk
på universitet

Rangeret blandt de 100 bedste kandidatprogrammer over hele verden er International Masters Degree in Marketing et fuldtids toårigt program, der tilbyder en meget avanceret kva ...

Læs mere