close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Gøteborg - Markedsføring-uddannelser i Gøteborg Markedsføring, Gøteborg

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber. Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrateg… Læs mere

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætning og identifikation målgruppe.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Göteborg Byen ligger i den vestlige kyst af Sverige. Det er den 2. største by i landet og har over 500.000 indbyggere. Gøteborg har to universiteter Chalmers University of Technology og University of Göteborg.

Markedsføring Gøteborg - Tag din MSc i Gøteborg. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Gøteborg , Sverige

Denne Master of Science program omfatter avancerede kurser, der fokuserer på den rolle, markedsføring og forbrug i det moderne samfund, dets kulturelle fundament og globale di ... +

Denne Master of Science program omfatter avancerede kurser, der fokuserer på den rolle, markedsføring og forbrug i det moderne samfund, dets kulturelle fundament og globale dimensioner. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her