Markedsføring Gøteborg - Markedsføring-uddannelser i Gøteborg Markedsføring, Gøteborg

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber. Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrateg… Læs mere

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætning og identifikation målgruppe.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Göteborg Byen ligger i den vestlige kyst af Sverige. Det er den 2. største by i landet og har over 500.000 indbyggere. Gøteborg har to universiteter Chalmers University of Technology og University of Göteborg.

Markedsføring Gøteborg - Tag din MSc i Gøteborg. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
Gothenburg, Sverige

Denne Master of Science program omfatter avancerede kurser, der fokuserer på den rolle, markedsføring og forbrug i det moderne samfund, dets kulturelle fundament og globale di ... +

Denne Master of Science program omfatter avancerede kurser, der fokuserer på den rolle, markedsføring og forbrug i det moderne samfund, dets kulturelle fundament og globale dimensioner. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet