MASTERSTUDIES

Markedsføring Bad - Markedsføring-uddannelser i Bad Markedsføring, Bad

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Bad har to universiteter og to separate gymnasier. The University of Bath blev endda opkaldt University of the Year i 2011, og er koncentreret om videnskab og mekanik mens Bath Spa University er mere om sociale videnskaber. Andre gymnasier er City of Bath College og Northland College.

Markedsføring Bad - Tag din MSc i Bad. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Bad Filter

MSc i Marketing

University of Bath School of Management
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Uddyb din forståelse af core marketing teori. Du vil udvikle et ønskeligt sæt af færdigheder, der er værdsat af marketingbranchen.

Læs mere