MASTERSTUDIES

Markedsføring Bradford - Markedsføring-uddannelser i Bradford Markedsføring, Bradford

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trendanalyse, forskning og prissætning.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Bradford har fem videregående uddannelsesinstitutioner og for nylig er blevet rost af Ofsted for deres skolegang resultater. Der er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Kogende Hall Museum og et kunstgalleri kaldet Bradford 1 Gallery.

Markedsføring Bradford - Tag din MSc i Bradford. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Markedsføring, Bradford Filter

MSc i International Strategic Marketing

University of Bradford
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

MSc i International Strategic Marketing udvikler den specialiserede viden og færdigheder, du har brug for at forfølge en marketing karriere. Du vil udvikle din viden om market ...

Læs mere

MSc I Markedsføring Og Ledelse

University of Bradford
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores kandidatuddannelse i Marketing og Management omfatter kerne forretningspraksis og markedsføringsprincipper, hvilket giver dig den række kompetencer, du har brug for at b ...

Læs mere