MASTERSTUDIES

Markedsføring Egham - Markedsføring-uddannelser i Egham Markedsføring, Egham

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Marketing programmer kan give de studerende med særlige færdigheder og viden i forbindelse med identifikation af målgrupper, til skabelsen af ​​prisstrategierne, udvikling af tjenester og produkter og gennemførelse af reklame metoder nå de relevante forbrugere. 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Markedsføring Egham - Tag din MSc i Egham. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Egham Filter

MSc Digital Marketing

Royal Holloway University of London
MSc
Aug 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Undersøg vores dedikerede kursus i digital marketing i centrum af London. Hvis du er en finalist eller nyuddannet (ethvert emne), der ønsker at øge din beskæftigelsesegnethed, ...

Læs mere