Markedsføring Canterbury - Markedsføring-uddannelser i Canterbury Markedsføring, Canterbury

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enk… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Markedsføring Canterbury - Tag din MSc i Canterbury. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Kent Business School, University of Kent
Canterbury, Det Forenede Kongerige

Digital Marketing og Analytics MSc giver avanceret konceptuel viden og forståelse for værdien af digital markedsføring i moderne organisationer.

Digital Marketing og Analytics MSc giver avanceret konceptuel viden og forståelse for værdien af digital markedsføring i moderne organisationer. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Kent Business School, University of Kent
Canterbury, Det Forenede Kongerige

Master of Marketing giver eleverne de færdigheder til at anvende deres viden til real-world marketing udfordringer. Programmet lægger også stor vægt på socialt ansvarlig marke ... +

Master of Marketing giver eleverne de færdigheder til at anvende deres viden til real-world marketing udfordringer. Programmet lægger også stor vægt på socialt ansvarlig markedsføring og rollen som markedsføring i samfundet. Akkrediteret af CIM (The Chartered Institute of Marketing). -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet