MASTERSTUDIES

Markedsføring Canterbury - Markedsføring-uddannelser i Canterbury Markedsføring, Canterbury

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Markedsføring Canterbury - Tag din MSc i Canterbury. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Markedsføring, Canterbury Filter

MSc International Business (Specialisering i Marketing & Finans)

Canterbury Christ Church University
MSc
Jan 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Da vi går ind i en periode med dramatiske økonomiske og politiske ændringer, har der aldrig været en mere spændende tid at studere international forretning. Kursets fokus er m ...

Læs mere

MSc Marketing

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Master of Marketing giver eleverne de færdigheder til at anvende deres viden til real-world marketing udfordringer. Programmet lægger også stor vægt på socialt ansvarlig marke ...

Læs mere

MSc Digital Marketing og Analytics

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Digital Marketing og Analytics MSc giver avanceret konceptuel viden og forståelse for værdien af digital markedsføring i moderne organisationer.

Læs mere