MASTERSTUDIES

Markedsføring Cranfield - Markedsføring-uddannelser i Cranfield Markedsføring, Cranfield

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trendanalyse, forskning og prissætning.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Markedsføring Cranfield - Tag din MSc i Cranfield. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Cranfield Filter

MSc i strategisk markedsføring

Cranfield School of Management
MSc
28 Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Den strategiske marketing MSc vil give dig de specialiserede færdigheder og viden til at blive en succesfuld markedsførende leder af fremtiden. Akkrediteret af Chartered Insti ...

Læs mere