Markedsføring Loughborough - Markedsføring-uddannelser i Loughborough Markedsføring, Loughborough

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Marketing er fremme af produkter og tjenester, og det er vigtigt for enhver virksomhed, der ønsker at opleve succes. Et marketing program kan lære eleverne om markedstendenser, analyser, strategier og forskning.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Markedsføring Loughborough - Tag din MSc i Loughborough. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Loughborough University School of Business and Economics
Loughborough, Det Forenede Kongerige

Dette program tilbyder en spændende mulighed for kandidater med interesse i markedsføring og ledelse til at udvikle en dyb forståelse af marketing teori og praksis.

Dette program tilbyder en spændende mulighed for kandidater med interesse i markedsføring og ledelse til at udvikle en dyb forståelse af marketing teori og praksis. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet