MASTERSTUDIES

Markedsføring Exeter - Markedsføring-uddannelser i Exeter Markedsføring, Exeter

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætning og identifikation målgruppe.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Exeter er hjemsted for mange højere læreanstalter, universiteter og fælles projekter med flere universiteter. En af dem er den største arbejdsgiver i byen. Der er også et stort antal religiøse institutioner.

Markedsføring Exeter - Tag din MSc i Exeter. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Exeter Filter

MSc Finans og Marketing

University of Exeter Business School
MSc
21 Sep 2020
<
Fuldtid
<
9 måneder
Engelsk
på universitet

Cirka 30% af alle job i Storbritanniens finansielle sektor er markedsførings- og klientmæssige roller. Hvis du ønsker at specialisere dig i marketing inden for bank- og finans ...

Læs mere