close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Gloucester - Markedsføring-uddannelser i Gloucester Markedsføring, Gloucester

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau. Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra p… Læs mere

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Gloucester er hjemsted for en af ​​fire campusser i University of Gloucestershire. Det Naturvidenskabelige Applied Sciences er placeret der siden 2002. Karakteristisk for England, er Gloucester kendt i mange kirker og en katedral bygget af biskop John Hooper.

Markedsføring Gloucester - Tag din MSc i Gloucester. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Gloucestershire
Gloucester, Det Forenede Kongerige

MSc i Marketing er designet til at udvikle din forståelse og kompetence inden for marketing. Du vil studere en række kerner og udvikle emner i denne kundeorienterede forretnin ... +

MSc i Marketing er designet til at udvikle din forståelse og kompetence inden for marketing. Du vil studere en række kerner og udvikle emner i denne kundeorienterede forretningsdisciplin. Du vil udvikle en stærk forståelse af, hvordan marketing interagerer med og bidrager til andre vigtige forretningsområder inden for en organisation. Forståelse af kunder, marketing kommunikation, marketing forskning, international strategisk markedsføring, e-marketing og brand marketing er alle integrerede i denne grad. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her