MASTERSTUDIES

Markedsføring Sheffield - Markedsføring-uddannelser i Sheffield Markedsføring, Sheffield

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Marketing er fremme af produkter og tjenester, og det er vigtigt for enhver virksomhed, der ønsker at opleve succes. Et marketing program kan lære eleverne om markedstendenser, analyser, strategier og forskning.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Sheffield er ikke kun kendt for Full Monty, men også for deres betydning under den industrielle revolution. The University of Sheffield og Sheffield Hallam University med i alt 54 000 elever er placeret der, og så er to uafhængige colleges.

Markedsføring Sheffield - Tag din MSc i Sheffield. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Markedsføring, Sheffield Filter

MSc International Marketing

Sheffield Hallam University
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;15 måneder
Engelsk
på universitet

Dette internationale marketingprogram fra Sheffield Hallam University giver dig mulighed for at erhverve og udvikle den specialiserede viden, forståelse og færdigheder, der er ...

Læs mere

MSc International Management og Marketing

Sheffield University Management School
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Et idealt valg for dem, der ønsker at studere både International Business Management og Marketing, er dette 12-måneders program designet til studerende fra enhver disciplinær ...

Læs mere

MSc Marketing Management Practice

Sheffield University Management School
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Med sin akkreditering fra Chartered Institute of Marketing (CIM), er denne MSc designet til at lede kandidater til en karriere i marketing management.

Læs mere

MSc Global Marketing Management

Sheffield University Management School
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Markedsføring og styring på globalt plan - divider dine studier mellem Storbritannien og Hong Kong for at få en kritisk forståelse for succesfuld markedsføring på tværs af int ...

Læs mere