MASTERSTUDIES

Markedsføring Stoke Gifford - Markedsføring-uddannelser i Stoke Gifford Markedsføring, Stoke Gifford

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Marketing programmer kan give de studerende med særlige færdigheder og viden i forbindelse med identifikation af målgrupper, til skabelsen af ​​prisstrategierne, udvikling af tjenester og produkter og gennemførelse af reklame metoder nå de relevante forbrugere. 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Markedsføring Stoke Gifford - Tag din MSc i Stoke Gifford. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Stoke Gifford Filter

MSc Marketing

University Of the West Of England, Bristol
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
26 Aug 2020
Engelsk
på universitet

If you are looking to forge yourself a career in marketing, the MSc in Marketing at Bristol Business School will give you a solid qualification, and the skills and insights, t ...

Læs mere