MASTERSTUDIES

Markedsføring Winchester - Markedsføring-uddannelser i Winchester Markedsføring, Winchester

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Marketing programmer kan give de studerende med særlige færdigheder og viden i forbindelse med identifikation af målgrupper, til skabelsen af ​​prisstrategierne, udvikling af tjenester og produkter og gennemførelse af reklame metoder nå de relevante forbrugere. 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Winchester er den tidligere hovedstad i England. Det 's berømt for Winchester Cathedral og mange fiktive kunstværker er placeret der. De har én lokale universitet, en campus af et andet universitet og adskillige gymnasier.

Markedsføring Winchester - Tag din MSc i Winchester. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Winchester Filter

Msc markedsføring innovation

University of Winchester
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Den MSc Marketing kursus balancerer teoretiske indhold med praktiske teknikker for anvendelse af teori til aktuelle emner inden for markedsføring.

Læs mere