MASTERSTUDIES

Markedsføring College Park - Markedsføring-uddannelser i College Park Markedsføring, College Park

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Feltet af markedsføring er en dynamisk forretningsområde, som beskæftiger sig med tilfredshed af folks ønsker og behov. Marketing undersøgelser kan lære enkeltpersoner hvordan at se tingene fra perspektivet af forbrugeren og til at gennemføre de relevante strategier for markedsføring.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

College Park, Maryland er berømt for boliger den anden US National Archives. Det har en større statslige universitet og et par private institutioner for videregående uddannelse.

Markedsføring College Park - Tag din MSc i College Park. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, College Park Filter

MS i Marketing Analytics

University of Maryland College Park
MSc
<
Fuldtid
<
10&nbsp;-&nbsp;16 måneder
Engelsk
på universitet

Programmet Master of Science i Marketing Analytics tilbyder solid træning i de nødvendige færdigheder til at imødekomme dagens markedsføringsmæssige udfordringer.

Læs mere