close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Philadelphia - Markedsføring-uddannelser i Philadelphia Markedsføring, Philadelphia

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to. Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trenda… Læs mere

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trendanalyse, forskning og prissætning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Markedsføring Philadelphia - Tag din MSc i Philadelphia. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Saint Joseph's University, Haub School of Business
Philadelphia, USA

Den toprangerede Master of Science i Marketing-program ved Saint Joseph's University giver de studerende de værktøjer, teori og praktisk viden, der er nødvendig for karrierefr ... +

Den toprangerede Master of Science i Marketing-program ved Saint Joseph's University giver de studerende de værktøjer, teori og praktisk viden, der er nødvendig for karrierefremskridt. Kerneplanen er designet til at udvikle væsentlige marketingkompetencer, mens fokuset på analyse vil hjælpe studerende med at indsamle og evaluere de nødvendige data for at udvikle strategisk indsigt, optimere kampagner og drive organisatoriske mål. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her