MASTERSTUDIES

Markedsføring Philadelphia - Markedsføring-uddannelser i Philadelphia Markedsføring, Philadelphia

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne til at blive professionelle i branchen, lære dem at hjælpe virksomheder med succes fremme og sælge produkter troede brugen af ​​marketingstrategier, trendanalyse, forskning og prissætning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Markedsføring Philadelphia - Tag din MSc i Philadelphia. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Markedsføring, Philadelphia Filter

Master of Science i Marketing

Saint Joseph's University, Haub School of Business
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

MS i Marketing er en specialiseret grad designet til at udstyre studerende med et avanceret niveau af akademisk ekspertise inden for centrale marketingkompetencer for at funge ...

Læs mere

Master of Science i strategisk reklame og marketing

Temple University Klein College of Media and Communication
MSc
Jan 2020
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
på universitet

Udvikle stærke brandkampagner, der skaber publikum og driver forretning med Master of Science i strategisk reklame og marketing, en fælles kandidatgrad, der tilbydes af Fox Sc ...

Læs mere