Markedsføring Tuscaloosa - Markedsføring-uddannelser i Tuscaloosa Markedsføring, Tuscaloosa

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse. Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætnin… Læs mere

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætning og identifikation målgruppe.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Tuscaloosa Alabama er en af ​​de største byer i staten. Byen er kendt for sine mange biblioteker og museer samt scenekunst centre. Byen er også hjemsted for nogle af de bedste post-gymnasier i staten.

Markedsføring Tuscaloosa - Tag din MSc i Tuscaloosa. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Manderson Graduate School of Business The University of Alabama
Tuscaloosa, USA

Dette ni-måneders program giver eleverne avancerede analytiske marketing færdigheder og projektledelseskendskab til at opbygge og styre brand synlighed. Kandidater ind i erhve ... +

Dette ni-måneders program giver eleverne avancerede analytiske marketing færdigheder og projektledelseskendskab til at opbygge og styre brand synlighed. Kandidater ind i erhvervslivet -
MSc
Fuldtid
Sep 2020
på universitet