282 MSc Programmer i Markedsføring 2024

MSc Programmer i Markedsføring 2024Filter
    • Aarhus, Danmark

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Online USA

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online MS in marketing analytics-programmet fra Kogod School of Business ved American University forbereder studerende til at anvende digital marketing og analytiske færdigheder til at træffe datadrevne beslutninger. Du vil studere emner som brandstrategi, integreret markedsføring og marketinganalyse for at fremme din ekspertise inden for marketing og dataanalyse.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Udvikl en kritisk forståelse af nøgleområder inden for markedsføring med mulighed for at finpudse dine færdigheder inden for et bestemt område ved at vælge en af de specialiserede Pathways . Denne kandidatuddannelse i marketing giver dig også mulighed for at ansøge om en international udveksling for at udvide dine horisonter og forbedre din beskæftigelsesegnethed på det globale jobmarked.

    • Aurora, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den online Master of Science i Digital Marketing fra Aurora University giver dig en bred forståelse af brandkommunikation fra fundament til eksekvering, så du kan opnå succesfuld historiefortælling gennem design.Nøgleemner omfatter marketingledelse, analyser, mediestrategi, indholdsskabelse og meget mere.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Mestre færdighederne til at udmærke sig som en dygtig marketingmedarbejder! Kandidatuddannelsen i anvendt kunstig intelligens i markedsføring og e-handel kombinerer væsentlige marketingprincipper med tekniske færdigheder og tilbyder specialiseret viden om at anvende kunstig intelligens til markedsføring. Dette program giver dig mulighed for at spille en væsentlig rolle i at forbedre virksomhedens ydeevne.

    • Kowloon Tong, Hongkong

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Master of Science (MSc) i Marketing for den kreative økonomi (MScMCE) er et etårigt fuldtidsprogram, der tilbydes af Institut for Marketing i samarbejde med Academy of Visual Arts (AVA), Hong Kong Baptist University.

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    En strategisk og innovativ specialisering, der sætter kreativitet i centrum og kombinerer marketingviden med avanceret ledelse og analytiske færdigheder

    • Wrexham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    • Salford, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Hos Salford integrerer vi marketingteori og praksis gennem fire kernemoduler for at give dig en kritisk forståelse af marketing i både kommercielle og ikke-kommercielle sektorer. Vi er godkendt og akkrediteret af Chartered Institute of Marketing (CIM), hvilket betyder, at du som kandidater er berettiget til direkte adgang til CIM's Professional Postgraduate Diploma, forudsat at du også opnår passende senior marketingledelseserfaring. Dette kursus vil udstyre dig med den nyeste marketingviden og de færdigheder, der er nødvendige for at få succes i nutidens krævende globale økonomi. I løbet af din tid hos os vil du undersøge produkter og tjenester, der er meget ønskelige for forbrugerne, mens du kører virkelige kampagner inden for søgning og social media marketing for at etablere passende priser og præsentation. Dette er et forskningsinformeret program med en meget praktisk skråning. Efter afslutningen af kurset vil du være i en stærk position for at drage fordel af en bred vifte af ledelsesmæssige karrieremuligheder.

    • Washington, USA

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Markedsføringsprogrammet (MS), der tilbydes af Kogod School of Business, giver de studerende en mulighed for at få avanceret træning i marketing og er designet til at forberede dem på en række professionelle karrierer inden for markedsføring og relaterede områder. Studerende, der med succes gennemfører markedsføringen (MS), vil være godt forberedt på at arbejde i en række specialiserede markedsføringsområder, herunder brand management, non-profit marketing, social marketing, internet marketing og direkte marketing.

    • Msida, Malta

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Programmet giver deltagerne mulighed for at udvikle kritiske tænkningskompetencer og holdninger sammen med en afbalanceret viden (hvad angår dybde og bredde) af up-to-date teorier og praksis, som organisationer i enhver branche kræver af moderne ledere og marketingledere.

    • Liverpool, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Digital Marketing MSc er et fuldt online deltidsprogram, der giver en omfattende uddannelse på højt niveau fra en elite AACSB, AMBA og EQUIS akkrediteret Management School. Programmet sikrer, at du er udstyret med den specialiserede viden og faglige færdigheder til at blive digital marketingchef, enten i din nuværende ansættelse eller når du skaber en ny karriere inden for marketing. Læreplanen kombinerer essentielt digitalt marketingindhold såsom marketingstrategi, forbrugeradfærd, digital kommunikation, social mediemarkedsføring og brand management med kerneforretningsfærdigheder, der er skræddersyet til markedsføringsbehovets behov, herunder ledelse, data- og økonomistyring, forretningsetik og virksomheders sociale ansvar (CSR). Du vil opgradere fra programmet med forbedrede færdigheder og viden, der giver dig mulighed for at være en yderst effektiv professionel digital marketingmedarbejder, manager og leder, der er i stand til strategisk at påvirke din organisation.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Baseret i Barcelona, ​​et af Europas førende forretningsknudepunkter, gør denne grad det muligt for studerende at anvende datadrevet indsigt til at udvikle effektive marketingstrategier i det digitale landskab. I dette MSc-program vil de studerende lære at bruge de nyeste AI-værktøjer: prompting, billedgenerering, tekst-til-video, sociale netværksanalyse, naturlig sprogbehandling osv.

    • Toulouse, Frankrig

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Master of Science i kommunikation, marketing og ledelse (C2M) vil uddanne kompetente ledere, der forstår udfordringerne bag internationaliseringen af et brand og digitalisering både i marketingmetoden og kommunikationen.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Fra forbrugerindsigt til brand management og fra e-handel til sociale medier er marketing en kritisk succes-dynamik i nutidens forretningspanorama. Der har aldrig været et mere spændende tidspunkt at arbejde med marketing. Behersk teorien. Byg en holistisk forståelse af virksomheder og interessentøkosystemer. Og udvikle færdigheder, smidighed og følsomhed til at styre marketingløsninger i en kompleks forretningsverden defineret af forstyrrelser og etiske forespørgsler. Opdag detaljerne i Esade MSc i Marketing Management -programmet: hvad du lærer, hvor du rejser, hvem der guider dig, og hvornår du kan starte.