Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Maskinteknik-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Den kandidatgrad, eller MSc, er en avanceret akademisk grad, at de studerende modtager efter de har vist beherskelse af et bestemt fagområde. En MSc i Mechanical Engineering er ofte søges, for kandidater til at hurtigt at opnå de bedste positioner i den konkurrenceprægede område maskinindustrien.

Studerende, der spørger: "Hvad er en MSc i Mechanical Engineering?" Finde, at svaret er bred, der dækker mange aspekter af undersøgelsen. Disse omfatter den avancerede undersøgelse af design, analyse, udvikling, skabelse og vedligeholdelse af mekaniske systemer. Disse systemer kan anvendes i brancher som transport, automatisering, energiproduktion og rumfart. Programmer involverer typisk ingeniøruddannelser og tekniske valgfag. Nogle eksempler på kurser omfatter Design Engineering, Ledelse, Mekanik og materialer, Biomekanisk Engineering og Aeronautical Engineering.Eleverne arbejder ofte med en rådgiver til at skabe deres egne specifikke spor i undersøgelsen.

Denne avancerede grad er til gavn for studerende, fordi det forbereder dem med den dybdegående, moderne undervisning og færdigheder, de har brug for at konkurrere inden for Mechanical Engineering. En videregående uddannelse, og den erfaring, at de studerende opnår i løbet af deres studier ofte åbne døre, andre studerende ikke kan få adgang.

Som med andre verdensomspændende programmer, omkostningerne ved at færdiggøre dette program varierer fra den ene skole til den anden. Eleverne skal være i stand til at finde en skole og et program, der passer til deres behov.

Kandidater i dette område er ofte ansvarlig for at bringe ideer ud i livet. De tager teoretiske designs fra skitser på papir i fysisk eksistens.Kandidater kan finde jobmuligheder inden for arkitektur, alternativ energi, nanoteknologi og den kemiske, forsvar, byggeri, og farmaceutiske industri. Med en avanceret grad i maskinindustrien, vil kandidater opdage, at de har adgang til mange spændende og produktive karriere.

Der er muligheder for undersøgelse på dette område i hele verden. Bliv informeret om mulighederne ved at revidere vores programoversigter og udfylde den ledende form på denne hjemmeside. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer

117 Results in Maskinteknik

University Of Stavanger

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter dygtige fagfolk inden for marine og offshor ... [+]

Oceans dækker mere end 70% af jordens overflade. Men de er stadig meget uudforskede. Ca. 97% af jordens vand er indeholdt i hav og hav, der alle er forbundet, og danner en enorm masse vand. Kompleks havteknik bliver afgørende, når man opdager og opdager alle de ressourcer, som oceanerne kan bringe som for at løse de forskellige problemer, der kan opstå under denne proces.

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter dygtige fagfolk inden for marine og offshore industrien.

Dette MSc-program har en stærk international profil med studerende fra hele verden.

Marine og Offshore Technology kandidater vil blive udstyret med de bedste teoretiske og praktiske værktøjer, da vi har nogle af de stærkeste akademiske medarbejdere i verden inden for dette område.... [-]

Norge Stavanger
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues MS i luftfart og luftfartsstyring hjælpe dig med at udvikle vig ... [+]

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues MS i luftfart og luftfartsstyring hjælpe dig med at udvikle vigtige ledelses- og ledelsesmæssige færdigheder.

Undervist af professorer med fremtrædende uddannelsesmæssige baggrunde og erhvervserfaring inden for civil luftfart, militær luftfart og regeringsroller, vores branchespecifikke kurser vil forberede dig på talrige luftfartsforvaltningsroller.

Økonomiske prognoser tyder på, at en jævn stigning i passager- og luftfragtbehov vil brænde en dramatisk udvidelse af luftfartsindustrien og kræve en fuldstændig omstrukturering af den eksisterende lufttransportsystemarkitektur. Denne vækst i industrien skaber en bred vifte af ledelsesmuligheder inden for luftfartsindustrien for personer, der har flyve- og luftfartsstyringsfærdigheder som operationel analyse, udvikling af sikkerhedssystemer, projektstyring, systemintegration, miljømæssig bæredygtighed og relaterede tværfaglige færdigheder.... [-]

USA West Lafayette
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
11 måneder
Online
Læs mere på dansk
Inter American University of Puerto Rico

Institut for Mekanisk Teknologi tilbyder to modaliteter af master-grader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engin ... [+]

Institut for Mekanisk Teknologi tilbyder to modaliteter af master-grader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engineering. I hver modalitet tilbydes to specialiseringer: Luftrummet og Energi.

Disse programmer er designet til at forberede de studerende med de færdigheder og holdninger, der er nødvendige for at udføre som effektive fagfolk i rum- og energi specialiseringer. Specialiseringen Energi elever er forberedt i studiet af fossile og vedvarende energikilder. I Aerospace specialisering; studerende tilbydes den nødvendige viden til at udføre med succes i flyindustrien.

[-]
Puerto Rico Bayamón
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Uddelt af Technische Universität München (TUM), giver kandidatuddannelsen inden for luftfartsteknologi kandidater med en dybdegående viden inden for aerodynamik ... [+]

TUM Asia Mastergrad i Aerospace Engineering er et program, der henvender sig til højt kvalificerede ingeniører til at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel fra en voksende luftfartssektor i Singapore, Europa og verden.

TYSK GRAD

Tyskland er kendt som ideelandet og udtrykket "tysk engineering" er forbundet med kvalitet, ekspertise og teknisk storhed. Kombiner det med Asien - Kina og Indien udgør allerede en tredjedel af verdens forbrugerpopulation - og den omfattende inddragelse af teknologi blandt asiatiske forbrugere, vores uddannelser giver eleverne en konkurrencemæssig fordel for at forstå markedstendenser.

Uddannet af Technical University of Munich (Tyskland), med kurser udført i Singapore på TUM's gren campus, TUM Asia . Kurset udføres på engelsk.... [-]

Singapore
August 2019
Fuldtid
24 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology

MSE-uddannelsen tilbydes af formanden for rumteknologi, en af ​​de seks stole ved afdelingen for luftfart og astronautik på Technische Universität Berlin. ... [+]

Hvad er MSE?

International fuld tid Masteruddannelse

MSE (Master of Space Engineering) er et internationalt fuldtidsuddannelsesprogram inden for rumteknik, der starter i Technische Universität Berlin i april hvert år. Formålet med programmet er at uddanne systemingeniører udstyret til at blive ledere i rumbranchen.

På formanden for rumteknologi i TU Berlin

Kurset tilbydes af formanden for rumteknologi på Technische Universität Berlin og kombinerer fremragende undervisning i rumteknologi med projektledelse og interkulturelle færdigheder. Hele programmet, over fire semestre, er undervist på engelsk.

Meget projektorienteret kandidatuddannelse

Kandidatuddannelsen, der i alt består af 120 point, er meget projektorienteret og designet til at forberede eleverne på kravene i den globale rumbranche. Studerende har chancen for at være involveret i udfordrende satellitprojekter, der arbejder inden for interkulturelle hold. Især drager de fordel af den verdensomspændende ekspertise og netværk af TU Berlin inden for små satellitter. Tværfaglige emner som projektledelse, kommunikationstræning, iværksætteri og innovationsstyring supplerer læseplanen.... [-]

Tyskland Berlin
April 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tallinn University of Technology

Programmet har til formål at give eleverne faglig viden og færdigheder til en vellykket karriere i fremtiden, der er orienteret om ikt-intensivteknologi, som mekatronik, ... [+]

Programmet har til formål at give eleverne faglig viden og færdigheder til en vellykket karriere i fremtiden, der er orienteret om ikt-intensivteknologi, som mekatronik, robotik og automatisering, som forudsætter faglige evner til at integrere, lede og lede komplekse ingeniørprojekter, der integrerer smart IKT og hardwareteknologier til løsning af praktiske problemer og start af en ny forretning. Dette program er stærkt orienteret mod praktiske, praktiske projekter og udvikling af praktiske færdigheder understøttet af laboratorier inden for mekatronik, robotik, maskinsyn, automation mv og computer klasser.

Specialitet

De fleste kurser er projektbaserede understøttet af teoretiske materialer. Der er flere praktiske projektkurser i det første år, der indeholder emnerne maskinstyring, autonome og industrielle robotter og mekatronik og sensoriske systemer, der har til formål at arbejde med nogle virkelige industrielle applikationer af elevgrupper, der slutter med at præsentere et konferencepapir som regel. Eksempler på denne type projekter er "Smart kontrol af samarbejdsb robotter", "3D vision betjening til robotter" og "UAV og UGV kontrol simulering og hardware systemer", etc.... [-]

Estland Tallinn
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aarhus University

Programmet giver eleverne mulighed for at anvende teori på praktiske spørgsmål, med plads til tværfagligt samarbejde. Du får en god forståelse af avancerede beregningsmet ... [+]

MSc i maskinteknikKombinere teori med praksis

Hvordan designer du bladene i en vindmølle? Hvordan beregner du levetiden for en computerchip eller en brændselscelle? Hvordan analyserer du dynamikken i en racerbil? Dette er blot nogle af de spørgsmål, du kan undersøge på MSc i maskinteknik.

Programmet giver eleverne mulighed for at anvende teori på praktiske spørgsmål, med plads til tværfagligt samarbejde. Du får en god forståelse af avancerede beregningsmetoder, såsom den endelige elementmetode (FEM) og tværfaglige simuleringsværktøjer. Du vil studere emner som computational fluid dynamics (CFD), strukturelle dynamik og modal analyse, og brud mekanik og træthed. Grundlaget for disse kompetencer omfatter kontinuummekanik, elasticitetsteori og plasticitetsteori.... [-]

Danmark Aarhus
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Kandidatuddannelsen har til formål at udstyre studerende med omfattende grundlæggende viden, som sætter kandidater i stand til at anvende denne viden i praksis, forskning ... [+]

Start af studier Programmet begynder hvert sommersemester. Ansøgere med udenlandske certifikater skal venligst anvende indtil 31. januar via uni-assist eV. Programmål

Kandidatuddannelsen har til formål at udstyre studerende med omfattende grundlæggende viden, som sætter kandidater i stand til at anvende denne viden i praksis, forskning eller undervisning og udvide det konstant. Det drejer sig om undervisningen i fagspecifikke og sociale kompetencer, færdigheder og metoder til at arbejde videnskabeligt og især udstyre eleverne til ledelsesopgaver.

På grund af den hurtigt voksende viden inden for maskinteknik er en del af dette også erhvervelse af udvidet ekspertise indenfor forskellige fagområder og specialisering. På kandidatuddannelsen vedrører dette aktiviteter, der er fokuseret på områderne... [-]

Tyskland Magdeburg
April 2019
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Maskinindustrien er en meget bred fagområde i tekniske videnskaber. Det integrerer næsten alle discipliner af teknologi. Ethvert system eller et produkt, der bruges i mod ... [+]

Maskinindustrien er en meget bred fagområde i tekniske videnskaber. Det integrerer næsten alle discipliner af teknologi.

[-]
Belgien Leuven
September 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Dette program kombinerer studiet af de generelle principper for komplekse ingeniørsystemer konstruktion med deltagelse i satellit-, drone- og robotic systems-building pro ... [+]

Oversigt

Dette program kombinerer studiet af de generelle principper for komplekse ingeniørsystemer konstruktion med deltagelse i satellit-, drone- og robotic systems-building projekter. Programmet tager også sigte på at tilvejebringe de grundlæggende færdigheder i dataanalyse til udvikling af komplekse systemapplikationer, der fremmer synergier og indbyrdes afhængigheder mellem ingeniør-, industri- og rumvidenskab (satellitbilleder og kommunikation, satellitnavigation, teledetektion og in-situ data om rumvej). Vi lærer eleverne at finde kreative løsninger på de største udfordringer inden for rum- og robotindustrien.

Modeller og varighed: 2 år (fuldtids)Undervisningsgebyrer: Ingen studiegebyrer for dem, der med succes videregiver udvælgelsenSprog: EngelskUddannelse... [-]
Rusland Moscow
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kansas State University Global Campus

Masters of Science i maskinteknik uddannelsen er designet til at arbejde fagfolk, der allerede har fået en bachelorgrad i mekanisk eller andet engineering felt. ... [+]

Oversigt

Masters of Science i maskinteknik uddannelsen er designet til at arbejde fagfolk, der allerede har fået en bachelorgrad i mekanisk eller andet engineering felt.

Alle kurser, der kræves for graden, er tilgængelige online for studerende bosiddende både ind og ud af USA. Studerende behøver aldrig at komme til campus for noget kursus arbejde og vil kun rejse til Kansas State University campus kun én gang i slutningen af ​​deres program til en mundtlig eksamen, som udføres af deres tilsynsudvalg.

Karriere inden for maskinteknik

Maskiningeniørkandidater opnår færdigheder til karriere inden for industri, akademi og regering. Karrieremuligheder omfatter positioner i:... [-]

USA USA Online
May 2019
8 - 16 uger
Online
Læs mere på dansk
International Accelerator

Master of Science (MS) i Mechanical Engineering program er rettet mod at give de studerende og praktiserende ingeniører med videregående studier i flere områder af specia ... [+]

maskinteknik

Hvordan ville du det med din senior projekt bliver fremvist ta Smithsonian National Air and Space Museum i Washington? Team "FIUAV" bragte deres autonome fly med high-definition kameraer og fuld on-board computer til museet i april 2012.

Resultatet af to semestre af arbejde fra fire Mekanik seniorer, dette system også gik til AUVSI konkurrencen i Madrid.

Ud over denne stjernernes projekt, kreativitet og forskning af Mekaniske konstruktioner erhverv indvirkning sundhed, udforskning, produktion og teknologi. Maskinindustrien er afgørende for rumforskningen, miljøkontrol, forsvar, transport og bioteknik.

Master of Science i Mechanical Engineering

... [-]
USA Boston
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Budapest University of Technology and Economics, Faculty of Mechanical Engineering

Master of Science (M.Sc.) programmer, der tilbydes på The Budapest University of Technology and Economics (BME) ikke er begrænset til dem, der modtog deres B.Sc. eksamens ... [+]

Master of Science (M.Sc.) programmer, der tilbydes på The Budapest University of Technology and Economics (BME) ikke er begrænset til dem, der modtog deres B.Sc. eksamensbeviser i teknik på BME. Disse programmer er åbne for alle studerende, der modtager diplomer i maskinteknik, mekatronik ingeniør eller transport engineering på nogen af ​​de ungarske eller udenlandsk videregående uddannelse. De adgangskrav for programmerne er blevet defineret på en måde, som også giver mulighed for en person at have en B.Sc. i et andet ingeniørområdet, til fysik, matematik eller datalogi deltage i M.Sc. programmer samtidig opfylde nogle yderligere krav. I M.Sc. pensum er der 30 point, som er dedikeret til det endelige projekt. Dette kan være afsluttet i to semestre (afgangsprojekt A og afgangsprojekt B). Det er en forudsætning, at mindst 55 point samt eventuelle "supplerende" fag være afsluttet, inden der påbegyndes den endelige Project A. For at starte afgangsprojekt B, kræves det, at den studerende finish - med undtagelse af de valgfag - 79 point værd af M.Sc. emner findes i studieordningen. Studerende tage del i M.Sc. Programmet kan tage den endelige eksamen efter endt alle de fag, som kræves af pensum samt opnår ret til at sidde for de afsluttende eksamener, et certifikat, som har sine egne kriterier. Diplomer kun modtages efter de afsluttende eksamener er bestået med succes, og de sprog eksamen krav er opfyldt. De sprog eksamenskrav er reguleret i bekendtgørelse 15 / 2006.IV.3 OM, hvorefter M.Sc. grad kan kun modtages, hvis den studerende har en B2 (tidligere kendt som... [-]

Ungarn Budapest
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Warsaw University of Technology

Kandidater fra Aerospace Engineering har viden, der gør dem i stand til at udføre videnskabelig forskning og design, optimering, modernisering samt vedligeholdelse af fly ... [+]

Fakultetet for Power og Aeronautical Engineering

civilingeniør

1.5-årige eller 2- år graduate kurser udbydes på området:

Aerospace Engineering (1,5 år) - med PEGASUS excellence diplom Power Engineering (1,5 år) Nuclear Engineering Power (2 år) Robotics (2-år)

Alle programmer giver studerende med avancerede teori og teknik metoder. Eleverne lærer om de seneste resultater i deres fagområder samt om metoder og værktøjer, der forbereder dem til lederstillinger i industrien eller forskningsområder. Det sidste semester er dedikeret til at løse et problemstilling. Problemformulering og løsning er de elementer af M.Sc. afhandling, der forelægges i slutningen af ​​studiet. ... [-]

Polen Warsaw
October 2019
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Cranfield University

Dette kursus dækker hvordan man kan forbedre og udvikle materialer til luftfartsprogrammer, herunder materialer til fly, aeroengine og den øgede brug af intelligente og f ... [+]

Oversigt

Dette kursus dækker hvordan man kan forbedre og udvikle materialer til luftfartsprogrammer, herunder materialer til fly, aeroengine og den øgede brug af intelligente og funktionelle materialer. Plus udviklingen af nye materialer, forbedring af nuværende materialer og anvendelse i nye og nye strukturer.

Hvem er det til?

Der er behov for ingeniørstuderende med specialkundskaber til at udvikle nye materialer til næste generations fly og den fremtidige flyindustri. I løbet af dette kursus dækker du forbedring og udvikling af materialer til luftfart applikationer, herunder materialer til fly, aeroengine og den øgede brug af intelligente og funktionelle materialer.

Hvorfor dette kursus?... [-]
Det Forenede Kongerige Cranfield
October 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk