Maskinteknik-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Maskinteknik-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Maskinteknik

Den kandidatgrad, eller MSc, er en avanceret akademisk grad, at de studerende modtager efter de har vist beherskelse af et bestemt fagområde. En MSc i Mechanical Engineering er ofte søges, for kandidater til at hurtigt at opnå de bedste positioner i den konkurrenceprægede område maskinindustrien.

Studerende, der spørger: "Hvad er en MSc i Mechanical Engineering?" Finde, at svaret er bred, der dækker mange aspekter af undersøgelsen. Disse omfatter den avancerede undersøgelse af design, analyse, udvikling, skabelse og vedligeholdelse af mekaniske systemer. Disse systemer kan anvendes i brancher som transport, automatisering, energiproduktion og rumfart. Programmer involverer typisk ingeniøruddannelser og tekniske valgfag. Nogle eksempler på kurser omfatter Design Engineering, Ledelse, Mekanik og materialer, Biomekanisk Engineering og Aeronautical Engineering.Eleverne arbejder ofte med en rådgiver til at skabe deres egne specifikke spor i undersøgelsen.

Denne avancerede grad er til gavn for studerende, fordi det forbereder dem med den dybdegående, moderne undervisning og færdigheder, de har brug for at konkurrere inden for Mechanical Engineering. En videregående uddannelse, og den erfaring, at de studerende opnår i løbet af deres studier ofte åbne døre, andre studerende ikke kan få adgang.

Som med andre verdensomspændende programmer, omkostningerne ved at færdiggøre dette program varierer fra den ene skole til den anden. Eleverne skal være i stand til at finde en skole og et program, der passer til deres behov.

Kandidater i dette område er ofte ansvarlig for at bringe ideer ud i livet. De tager teoretiske designs fra skitser på papir i fysisk eksistens.Kandidater kan finde jobmuligheder inden for arkitektur, alternativ energi, nanoteknologi og den kemiske, forsvar, byggeri, og farmaceutiske industri. Med en avanceret grad i maskinindustrien, vil kandidater opdage, at de har adgang til mange spændende og produktive karriere.

Der er muligheder for undersøgelse på dette område i hele verden. Bliv informeret om mulighederne ved at revidere vores programoversigter og udfylde den ledende form på denne hjemmeside. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Master of Science i Marine og Offshore Technology

University Of Stavanger
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Norge Stavanger

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter dygtige fagfolk inden for marine og offshore industrien. [+]

Oversigt

Oceans dækker mere end 70% af jordens overflade. Men de er stadig meget uudforskede. Ca. 97% af jordens vand er indeholdt i hav og hav, der alle er forbundet, og danner en enorm masse vand. Kompleks havteknik bliver afgørende, når man opdager og opdager alle de ressourcer, som oceanerne kan bringe som for at løse de forskellige problemer, der kan opstå under denne proces.

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter dygtige fagfolk inden for marine og offshore industrien.

Dette MSc-program har en stærk international profil med studerende fra hele verden.

Marine og Offshore Technology kandidater vil blive udstyret med de bedste teoretiske og praktiske værktøjer, da vi har nogle af de stærkeste akademiske medarbejdere i verden inden for dette område.... [-]


Ms tekstil teknik

Philadelphia University
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 USA Philadelphia + 1 mere

MS i Textile Engineering program har til formål at udvikle studerende viden i de avancerede inden for tekstil videnskab og teknik. [+]

MS i Textile Engineering

Om uddannelsen

MS i Textile Engineering program har til formål at udvikle studerende viden i de avancerede inden for tekstil videnskab og teknik.

Programmet tilbyder en bred vifte af tekstil ingeniøruddannelser, der forbereder eleverne til at gøre væsentlige bidrag i avanceret produktionsteknologi og tekstilmaterialer teknologi. De omhyggeligt integrerede pædagogiske tilbud på universitetet at den studerende kan blive udsat for en bred vifte af faglige uddannelsesmuligheder. En capstone speciale erfaring er nødvendig ved afslutningen af ​​programmet.

For information om adgangskrav og finansiel bistand du kontakte professor Brian George, direktør for Graduate Textile Engineering Programmer på Georgeb@philau.edu eller graduate indlæggelser kontor på GradAdm@PhilaU.edu... [-]


MS i luftfart og luftfart Management Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Fuldtid Deltid 11 måneder Åben tilmelding USA West Lafayette + 1 mere

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues MS i luftfart og luftfartsstyring hjælpe dig med at udvikle vigtige ledelses- og ledelsesmæssige færdigheder. [+]

Hvis du ønsker at komme videre inden for den udfordrende, specialiserede verden af ​​luftfart, vil Purdues MS i luftfart og luftfartsstyring hjælpe dig med at udvikle vigtige ledelses- og ledelsesmæssige færdigheder.

Undervist af professorer med fremtrædende uddannelsesmæssige baggrunde og erhvervserfaring inden for civil luftfart, militær luftfart og regeringsroller, vores branchespecifikke kurser vil forberede dig på talrige luftfartsforvaltningsroller.

Økonomiske prognoser tyder på, at en jævn stigning i passager- og luftfragtbehov vil brænde en dramatisk udvidelse af luftfartsindustrien og kræve en fuldstændig omstrukturering af den eksisterende lufttransportsystemarkitektur. Denne vækst i industrien skaber en bred vifte af ledelsesmuligheder inden for luftfartsindustrien for personer, der har flyve- og luftfartsstyringsfærdigheder som operationel analyse, udvikling af sikkerhedssystemer, projektstyring, systemintegration, miljømæssig bæredygtighed og relaterede tværfaglige færdigheder.... [-]


Master i maskinindustrien (ms og mig)

Inter American University of Puerto Rico
på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Puerto Rico Bayamón

Institut for Mekanisk Teknologi tilbyder to modaliteter af master-grader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engineering. I hver modalitet tilbydes to specialiseringer: Luftrummet og Energi. [+]

Institut for Mekanisk Teknologi tilbyder to modaliteter af master-grader: Master of Science (MS) i Mechanical Engineering og Master of Engineering (ME) i Mechanical Engineering. I hver modalitet tilbydes to specialiseringer: Luftrummet og Energi.

Disse programmer er designet til at forberede de studerende med de færdigheder og holdninger, der er nødvendige for at udføre som effektive fagfolk i rum- og energi specialiseringer. Specialiseringen Energi elever er forberedt i studiet af fossile og vedvarende energikilder. I Aerospace specialisering; studerende tilbydes den nødvendige viden til at udføre med succes i flyindustrien.

[-]

Kompositmaterialer / kompositter Master of Science (M.Sc.)

PFH Private University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre October 2019 Tyskland Stade + 1 mere

Kandidatuddannelsen "kompositter / Composites" henvender sig til ingeniører og matematik og naturvidenskabelige kandidater med erhvervserfaring, der ønsker at kvalificere sig inden for kompositmaterialer er på deltid. Fokus for programmet er især carbon-fiber forstærket plast (CFRP, almindeligt kendt som "Carbon"), såvel som glasfiberforstærket plast (FRP). [+]

CampusComposites / CompositesMaster of Science (M.Sc.)

Kandidatuddannelsen "kompositter / Composites" henvender sig til ingeniører og matematik og naturvidenskabelige kandidater med erhvervserfaring, der ønsker at kvalificere sig inden for kompositmaterialer er på deltid. Fokus for programmet er især carbon-fiber forstærket plast (CFRP, almindeligt kendt som "Carbon"), såvel som glasfiberforstærket plast (FRP).

Undersøgelsen kan du vælge at deltage på tysk eller engelsk. Med kandidatuddannelsen du åbner gode karrieremuligheder. For kun for industrien CFK forudses en årlig vækst på 10 procent. Derfor vil den store efterspørgsel efter kompositter specialister fortsætte med at stige i fremtiden, er sikkert.... [-]


M.Sc. i rumteknik

Technische Universität Berlin, Chair of Space Technology
på universitet Fuldtid 2 år April 2019 Tyskland Berlin

MSE-uddannelsen tilbydes af formanden for rumteknologi, en af ​​de seks stole ved afdelingen for luftfart og astronautik på Technische Universität Berlin. [+]

Hvad er MSE?

International fuld tid Masteruddannelse

MSE (Master of Space Engineering) er et internationalt fuldtidsuddannelsesprogram inden for rumteknik, der starter i Technische Universität Berlin i april hvert år. Formålet med programmet er at uddanne systemingeniører udstyret til at blive ledere i rumbranchen.

På formanden for rumteknologi i TU Berlin

Kurset tilbydes af formanden for rumteknologi på Technische Universität Berlin og kombinerer fremragende undervisning i rumteknologi med projektledelse og interkulturelle færdigheder. Hele programmet, over fire semestre, er undervist på engelsk.

Meget projektorienteret kandidatuddannelse

Kandidatuddannelsen, der i alt består af 120 point, er meget projektorienteret og designet til at forberede eleverne på kravene i den globale rumbranche. Studerende har chancen for at være involveret i udfordrende satellitprojekter, der arbejder inden for interkulturelle hold. Især drager de fordel af den verdensomspændende ekspertise og netværk af TU Berlin inden for små satellitter. Tværfaglige emner som projektledelse, kommunikationstræning, iværksætteri og innovationsstyring supplerer læseplanen.... [-]


MSc i maskinteknik

Tufts University - School of Engineering
på universitet Fuldtid Deltid August 2019 USA Medford

Målet med kandidatuddannelsen er at give de studerende en mulighed for at styrke deres tekniske baggrund for at forfølge vellykkede faglige karriere inden for ingeniørforskning, udvikling og ledelse. [+]

Målet med Master of Science (MS) uddannelsen er at give de studerende en mulighed for at styrke deres tekniske baggrund for at forfølge succesfulde professionelle karriere inden for ingeniør forskning, udvikling og ledelse. Ansøgere er optaget til dette program på baggrund af deres uddannelsesmæssige kvalifikationer. Et centralt adgangskrav er en stærk akademisk baggrund inden for maskinteknik eller en relateret teknisk disciplin. Afdelingen kræver også, at alle ansøgere indsender deres seneste General Record Examination (GRE) scoringer.

AnsøgningskravTilmeldingsgebyrCV / CVPersonlig erklæringGRE ikke nødvendig for nuværende Tufts undergraduates ansøger på MS grad programmetGRE-scoringer kan frafaldes for deltidsstuderende med fem års erhvervserfaring, som er amerikanske statsborgere eller fastboende.Officielle TOEFL eller IELTS, hvis det er relevantudskrifterTre anbefalingstegn [-]

Master of Science i rumfart og teknik systemer

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Moscow

Dette program kombinerer en undersøgelse af de generelle principper for komplekse ingeniørsystemer konstruktion med deltagelse i satellit, drone og robotic systems-building projekter. Vi lærer eleverne at finde kreative løsninger på de største udfordringer inden for rum- og robotindustrien. [+]

Dette program kombinerer en undersøgelse af de generelle principper for komplekse ingeniørsystemer konstruktion med deltagelse i satellit-, drone- og robotic systems-building projekter. Vi lærer eleverne at finde kreative løsninger på de største udfordringer inden for rum- og robotindustrien.

Modeller og varighed: 2 år (fuldtids)Ansøgningsfrist: 16. juli 2018Undervisningsgebyrer: Ingen studieafgift for de ansøgere, der bestiller udvælgelsesprocessenSprog: EngelskBeliggenhed: Moskva, Rusland

Vores kandidater vil have grundlæggende viden inden for systemdesign og praktiske færdigheder i oprettelsen af ​​komplekse systemer. De vil være i stand til at:

Forklar et holistisk billede af rummissioner og systemerudnytte rumdata for tjenester / applikationer, såsom navigation, EO, TLCudtænke, designe, implementere og betjene rumsystemer med vægt på rumsensorer, nyttelaster og indbyggede systemerudføre nye observationer og målinger fra rummetavancerede muligheder for bemandet rumforskningbygge en karriere eller skabe en opstart inden for rum- og robotindustrienProgramstruktur:... [-]

Maskiningeniør

International Accelerator
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Boston

Mekaniske Engineering studerende på University of South Carolina kan forvente høj kvalitet i undervisningen kombineret med mange forskningsmuligheder. Fra rådgivning til praktikophold og co-ops, vores studerende forlader forberedt og tillid til at begynde erhvervsmæssige karriere eller indtaste graduate skole. [+]

maskinteknik

Mekaniske Engineering studerende på University of South Carolina kan forvente høj kvalitet i undervisningen kombineret med mange forskningsmuligheder. Fra rådgivning til praktikophold og co-ops, vores studerende forlader forberedt og tillid til at begynde erhvervsmæssige karriere eller indtaste graduate skole.

Den Mechanical Engineering bacheloruddannelse giver eleverne mulighed for at udvikle forskellige niveauer af ekspertise. Studieordningen omfatter følgende områder af koncentration:

design / fremstilling, mekanik / materialer, thermofluid / energi videnskaber, og bæredygtigt design udvikling.

Bachelorstuderende der er interesseret i at forfølge en kandidatgrad kan anvende tre timer af deres bachelor-kursus belastning i forhold til kravene for en Masters of Science. Dette giver eleverne mulighed for at fuldføre BS og ME grader i fem år.... [-]


Master of Science i luftfartsindustrien

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
på universitet Fuldtid 24 - 24 måneder August 2019 Singapore

Uddelt af Technische Universität München (TUM), giver kandidatuddannelsen inden for luftfartsteknologi kandidater med en dybdegående viden inden for aerodynamik [+]

TUM Asia Mastergrad i Aerospace Engineering er et program, der henvender sig til højt kvalificerede ingeniører til at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel fra en voksende luftfartssektor i Singapore, Europa og verden.

TYSK GRAD

Tyskland er kendt som ideelandet og udtrykket "tysk engineering" er forbundet med kvalitet, ekspertise og teknisk storhed. Kombiner det med Asien - Kina og Indien udgør allerede en tredjedel af verdens forbrugerpopulation - og den omfattende inddragelse af teknologi blandt asiatiske forbrugere, vores uddannelser giver eleverne en konkurrencemæssig fordel for at forstå markedstendenser.

Uddannet af Technical University of Munich (Tyskland), med kurser udført i Singapore på TUM's gren campus, TUM Asia . Kurset udføres på engelsk.... [-]


MSc in Mechanical Engineering

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 semestre April 2019 Tyskland Magdeburg

Kandidatuddannelsen har til formål at udstyre studerende med omfattende grundlæggende viden, som sætter kandidater i stand til at anvende denne viden i praksis, forskning eller undervisning og udvide det konstant. [+]

Start af studier Programmet begynder hvert sommersemester. Ansøgere med udenlandske certifikater skal venligst anvende indtil 31. januar via uni-assist eV. Programmål

Kandidatuddannelsen har til formål at udstyre studerende med omfattende grundlæggende viden, som sætter kandidater i stand til at anvende denne viden i praksis, forskning eller undervisning og udvide det konstant. Det drejer sig om undervisningen i fagspecifikke og sociale kompetencer, færdigheder og metoder til at arbejde videnskabeligt og især udstyre eleverne til ledelsesopgaver.

På grund af den hurtigt voksende viden inden for maskinteknik er en del af dette også erhvervelse af udvidet ekspertise indenfor forskellige fagområder og specialisering. På kandidatuddannelsen vedrører dette aktiviteter, der er fokuseret på områderne... [-]


Master of Science i Mechanical Engineering

California Polytechnic State University, San Luis Obispo
på universitet Fuldtid September 2019 USA San Luis Obispo

Kandidatuddannelsen i maskinteknik på Cal Poly er designet til at forberede dig til at arbejde inden for forskning eller produktdesign. Det giver et systemniveau grundlag for viden og studerende kan vælge et fokusområde baseret på deres specifikke teknologiske interesseområde. [+]

Master færdighederne i produktdesign

Velkommen til Graduate Education på California Polytechnic State University i San Luis Obispo, Californien

Kandidatuddannelsen i maskinteknik på Cal Poly er designet til at forberede dig til at arbejde inden for forskning eller produktdesign. Det giver et systemniveau grundlag for viden og studerende kan vælge et fokusområde baseret på deres specifikke teknologiske interesseområde. Grad kandidater kan vælge en afhandling option eller en ikke-afhandling option. Kandidater vil udvikle kompetencer i avanceret matematik, formulere systemniveau løsninger til problemer og udvikle effektive kommunikations- og projektledelsesevner. Karrieremuligheder findes i bilindustrien, computere, elektronik, luftfart, forsvar, VVS, olie, fødevareproduktion og mange andre felter.... [-]


MSc i mekatronik

Tallinn University of Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Estland Tallinn

Programmet har til formål at give eleverne faglig viden og færdigheder til en vellykket karriere i fremtiden, der er orienteret om ikt-intensivteknologi, som mekatronik, robotik og automatisering, som forudsætter faglige evner til at integrere, lede og lede komplekse ingeniørprojekter, der integrerer smart IKT og hardwareteknologier til løsning af praktiske problemer og start af en ny forretning. [+]

Programmet har til formål at give eleverne faglig viden og færdigheder til en vellykket karriere i fremtiden, der er orienteret om ikt-intensivteknologi, som mekatronik, robotik og automatisering, som forudsætter faglige evner til at integrere, lede og lede komplekse ingeniørprojekter, der integrerer smart IKT og hardwareteknologier til løsning af praktiske problemer og start af en ny forretning. Dette program er stærkt orienteret mod praktiske, praktiske projekter og udvikling af praktiske færdigheder understøttet af laboratorier inden for mekatronik, robotik, maskinsyn, automation mv og computer klasser.

Specialitet

De fleste kurser er projektbaserede understøttet af teoretiske materialer. Der er flere praktiske projektkurser i det første år, der indeholder emnerne maskinstyring, autonome og industrielle robotter og mekatronik og sensoriske systemer, der har til formål at arbejde med nogle virkelige industrielle applikationer af elevgrupper, der slutter med at præsentere et konferencepapir som regel. Eksempler på denne type projekter er "Smart kontrol af samarbejdsb robotter", "3D vision betjening til robotter" og "UAV og UGV kontrol simulering og hardware systemer", etc.... [-]


Master of Science i maskin- og rumteknik

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 USA Washington + 1 mere

Studerende vælger fra følgende fokusområder: Aerospace Engineering Design Mekaniske Systemer Industrial Engineering [+]

Programoversigt

Studerende vælger fra følgende fokusområder:

Aerospace EngineeringDesign af maskintekniske systemerIndustriel ingeniørvirksomhedStrukturer og dynamikRoboter, mekatronik og kontroller

Master of Science i maskin- og rumteknik

Kredit timer

Fokusområder

Aerospace Engineering

Obligatorisk krav

Et af følgende:

Væskemekanik

Valgfri

Design af maskintekniske systemer

Obligatorisk krav

Valgfri

Obligatorisk krav

Valgfri

Kredittimer tilbage i valgfrie kurser

Industriel ingeniørvirksomhed

Obligatorisk krav

Et af følgende:

Valgfri

Obligatorisk krav

To af følgende:... [-]


Master of Science maskinindustrien modellering - specialisering i varmeteknik

Budapest University of Technology and Economics, Faculty of Mechanical Engineering
på universitet Fuldtid 4 semestre September 2019 Ungarn Budapest

Master of Science (M.Sc.) programmer, der tilbydes på The Budapest University of Technology and Economics (BME) ikke er begrænset til dem, der modtog deres B.Sc. eksamensbeviser i teknik på BME. Disse programmer er åbne for alle studerende, der modtager diplomer i maskinindustrien, mekatronik engineering eller [+]

Master of Science (M.Sc.) programmer, der tilbydes på The Budapest University of Technology and Economics (BME) ikke er begrænset til dem, der modtog deres B.Sc. eksamensbeviser i teknik på BME. Disse programmer er åbne for alle studerende, der modtager diplomer i maskinteknik, mekatronik ingeniør eller transport engineering på nogen af ​​de ungarske eller udenlandsk videregående uddannelse. De adgangskrav for programmerne er blevet defineret på en måde, som også giver mulighed for en person at have en B.Sc. i et andet ingeniørområdet, til fysik, matematik eller datalogi deltage i M.Sc. programmer samtidig opfylde nogle yderligere krav. I M.Sc. pensum er der 30 point, som er dedikeret til det endelige projekt. Dette kan være afsluttet i to semestre (afgangsprojekt A og afgangsprojekt B). Det er en forudsætning, at mindst 55 point samt eventuelle "supplerende" fag være afsluttet, inden der påbegyndes den endelige Project A. For at starte afgangsprojekt B, kræves det, at den studerende finish - med undtagelse af de valgfag - 79 point værd af M.Sc. emner findes i studieordningen. Studerende tage del i M.Sc. Programmet kan tage den endelige eksamen efter endt alle de fag, som kræves af pensum samt opnår ret til at sidde for de afsluttende eksamener, et certifikat, som har sine egne kriterier. Diplomer kun modtages efter de afsluttende eksamener er bestået med succes, og de sprog eksamen krav er opfyldt. De sprog eksamenskrav er reguleret i bekendtgørelse 15 / 2006.IV.3 OM, hvorefter M.Sc. grad kan kun modtages, hvis den studerende har en B2 (tidligere kendt som... [-]