Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Afrika Studietype: Alle Hastighed: Alle

Miljøvidenskab Afrika - Miljøvidenskab-programmer Miljøvidenskab Afrika

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Mens han studerede i en miljømæssig studier program, kan en studerende tage nogle grundlæggende kurser i matematik, fysisk videnskab og økonomi. Vigtigste studieforløb kan omfatte miljøetik, politiske institutioner og beslutningstagning og risikostyring. Normalt en studerende er forpligtet til at vælge en specialisering.

 

Afrika er et kontinent af 53 uafhængige lande, og en rig blanding af indfødte folk, kulturer, økonomier og historie. Afrika er det næststørste kontinent i verden.

Miljøvidenskab Afrika - Tag din Miljøvidenskab Afrika. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

4 Resultater i Miljøvidenskab, Afrika

University of the Witwatersrand

Kurserne dækker forskellige aspekter af miljøvidenskab, herunder bevarelse af biodiversiteten, miljøkemi, miljøledelse, miljøret, klimaændringer og afbødning, miljøvurder ... [+]

Vi tilbyder fleksible studiemuligheder:

En fuldtidsansat kandidatuddannelsen ved kurser og forskning rapport, der blev afsluttet i løbet af et år (tilmelding for hvert år februar). En deltids-kandidatuddannelsen ved kurser og forskning rapport over to år.

Kurserne dækker forskellige aspekter af miljøvidenskab, herunder bevarelse af biodiversiteten, miljøkemi, miljøledelse, miljøret, klimaændringer og afbødning, miljøvurderinger samt remote sensing og GIS. Kurserne er spredt over tre fakulteter: Science, Engineering & det byggede miljø og handel, Law & Management.

[-]
Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Det primære formål med kandidatuddannelsen i miljøledelse mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at ... [+]

Det primære formål med kandidatuddannelsen i miljøledelse mindre speciale med kurser er at give studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningsdel, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. En mindre afhandling med kurser MSc i miljøledelse består af mindst 120 studiepoeng forskning på niveau 8 i form af et forskningsprojekt, der er skrevet op som en mindre afhandling.

Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Botswana International University Of Science And Technology

MSc-afhandling Forskning i miljøvidenskab ... [+]

MSc-afhandling Forskning i miljøvidenskab

[-]
Botswana Palapye
Februar 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Botswana International University Of Science And Technology

MSc-afhandling Forskning i Jorden ... [+]

MSc-afhandling Forskning i Jorden

[-]
Botswana Palapye
Februar 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk