close

Filtre

Se resultater

Molekylær biologi i Tjekkiet - Molekylær biologi-uddannelser i Tjekkiet Molekylær biologi

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Molekylær biologi er studiet af biologiske processer på molekylært niveau. Den fokuserer på vigtige cellulære funktioner såsom celledel… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Molekylær biologi er studiet af biologiske processer på molekylært niveau. Den fokuserer på vigtige cellulære funktioner såsom celledeling, gen transskription og translation, og andre vigtige processer, der er nødvendige for vækst og overlevelse.

Den Tjekkiske Republik, er en indlandsstat i Centraleuropa. Landet er omgivet af Tyskland mod vest, Østrig i syd, Slovakiet i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner indbyggere, er Prag.

Molekylær biologi i Tjekkiet - Tag din MSc i Tjekkiet. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
PhD
format_list_bulleted Filtre
Johannes Kepler University Linz
Ceske Budejovice, Tjekkiet +1 Mere

Kandidatuddannelsen i Molekylærbiologi er et fælles tværfagligt program, der tilbydes af JKU Linz og Salzburg Universitet.

Kandidatuddannelsen i Molekylærbiologi er et fælles tværfagligt program, der tilbydes af JKU Linz og Salzburg Universitet. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her