Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Navigation Technology-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En kandidatuddannelse er en kandidatgrad, der normalt fokuserer på videnskab, matematik eller medicin. Typiske studerende kan fuldføre et MSc-program i et eller to års fuldtidsstudium.

Hvad er en MSc i Navigation Technology? Navigationsteknologi fokuserer på de færdigheder og viden, der er nødvendige for at styre og bruge satellitbaseret navigation. Kurser kan se på GPS, inertial navigation, integritet overvågning og andre navigationsteknikker. De eksakte kurser, der tilbydes, kan variere fra en skole til den næste, men eksempler omfatter signalbehandling og elektromagnetisme, moderne kanalkodning, trægtsensorer og hybridisering, rumteknologi, astrodynamik og højfølsomme modtagere. De anvendte læringsmetoder kan omfatte foredrag, projekter, diskussioner og forskning.

Kurser i et MSc i Navigation Technology program giver eleverne stærke kommunikations- og analytiske tænkningskompetencer samt en god forståelse af komplekse systemer. De færdigheder og viden, der opnås, gør ikke kun kandidater stærke jobkandidater, men kan også være mere succesrige i deres personlige liv.

Placeringen af ​​en skole og varigheden af ​​et program kan påvirke, hvor meget en studerende skal betale for en MSc i Navigation Technology. For et præcist skøn bør de studerende kontakte den pågældende skole.

Efter afslutningen af ​​denne grad er det almindeligt, at eleverne har muligheder i nationale institutioner, forskningslaboratorier og store virksomheder. Nogle forskere kan endda være i stand til at bruge de færdigheder og viden, der er opnået for at komme ind i et ph.d.-program. Tidligere har eleverne været vejledende navigations- og kontrolingeniører, flyvekontrolingeniører, ledende avioniketeknikere, flyvedligeholdsvejledere, vejlednings- og navigationsingeniører og navigationskonsulenter.

Studerende kan muligvis tage dette program fra hvor som helst i verden, fordi mange universiteter tilbyder det på campus og online. Vil du lære mere? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Navigation Technology

ENAC

MSc ASNAT sigter mod at uddanne forskere inden for forskning og udvikling inden for satellitbaseret positionering og telekommunikation til luftfartsindustrien og andre fo ... [+]

MSc i luftfartssystem - Navigation og telekommunikation Master of Science i ASNAT er et 2-årigt program, der tilbyder avancerede og videnskabelige kurser inden for satellitbaseret positionering og rumtelekommunikation.

Udviklet med støtte fra Europa-Kommissionen og det europæiske GNSS-agentur blev MSc i ASNAT oprettet inden for rammerne af SESAR-projektet (ATM-undersøgelse med fælles europæisk luftrum), der sigter mod at udvikle den nye generation af lufttrafikstyringssystem, der kan sikre sikkerhed og flydende luftfart i hele verden i løbet af de næste 30 år. Inden for dette program bidrager ENAC til forskning og uddannelse af fremtidige eksperter til forbedring af ATM-infrastrukturen. For nylig har GNSS fået stor opmærksomhed på verdensplan på grund af en betydelig stigning i applikationerne ved hjælp af GPS eller andre udbydere til positionering:... [-]

Frankrig Toulouse
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk