$close

Filtre

Se resultater

Organisationsadministration-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En MSc eller Master of Science, er en akademisk grad givet til studerende, der har gennemført postgraduate uddannelse og demonstreret et avanceret niveau for forståelse af et bestemt felt. At tjene denne grad kræver typisk, at en studerende dedikerer et år eller mere til fuldtidsstudiet. Fuldførelse af en kandidatuddannelse kan indebære at bestå en omfattende eksamen eller skrive en afhand… Læs mere

En MSc eller Master of Science, er en akademisk grad givet til studerende, der har gennemført postgraduate uddannelse og demonstreret et avanceret niveau for forståelse af et bestemt felt. At tjene denne grad kræver typisk, at en studerende dedikerer et år eller mere til fuldtidsstudiet. Fuldførelse af en kandidatuddannelse kan indebære at bestå en omfattende eksamen eller skrive en afhandling.

Hvad er en MSc i organisationsadministration? Denne grad er designet til at hjælpe med at forberede eleverne på ledelsesroller. De kan studere kommunikationstaktik, ledelsesteknikker og planlægningsstrategier. Studerende kan dække emner som mangfoldighed og inklusivitet, kommunikation, PR, ledelsesgrundlag, teambygning og innovation. Kurser omfatter ofte undersøgelse af den juridiske proces, strategisk planlægning for organisationer, offentlig budgettering og økonomisk forvaltning, organisationsadfærd og teori og udvikling i ledelsens tanker.

Organisatoriske administrationsprogrammer giver normalt eleverne mulighed for at undersøge, udvikle og anvende forskellige livs- og karrierefordele. For eksempel har de kandidater tendens til at udvikle færdigheder i delegation, planlægning og oprette og holde deadlines. Disse evner kan gøre det muligt for enkeltpersoner at opnå højere betalende job.

Fordi en kandidat i organisatorisk administration tilbydes på forskellige universiteter, og nogle kurser kan fås eksternt, kan omkostningerne svinge. Forskning hvert program grundigt og kontakt universiteter direkte for mere detaljerede omkostningsforventninger.

MSc i organisatoriske Administration kandidater kan finde sig kvalificeret til at holde positioner inden for en række områder: human resource management, finansielle tjenesteydelser, videregående uddannelser, offentlige og nonprofits. Kandidater kan også forfølge karrierer som kontorledere, personaleadministratorer eller medicinske kontorchefer. Enhver stilling, der kræver evnen til at oprette, lede eller overvåge hold eller administrere en facilitet eller forretning, er normalt velegnet til en person med en organisationsadministration.

MSc programmer til organisatorisk administration tilbydes på mange universiteter over hele verden, og studerende kan muligvis tjene denne grad online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, USA

Johns Hopkins MS i Research Administration er designet til at gavne forskere, herunder dem, der i øjeblikket arbejder inden for videregående uddannelse, offentlige myndigheder ... +

Johns Hopkins MS i Research Administration er designet til at gavne forskere, herunder dem, der i øjeblikket arbejder inden for videregående uddannelse, offentlige myndigheder og uafhængige fonde samt de, der søger at starte en karriere inden for forskningsadministration. Studerende vil undersøge, hvordan forskningsvirksomheden er organiseret og ledet over USA og internationalt. -
MSc
Deltid
Engelsk
Online
 
Columbia Southern University College of Safety and Emergency Services
Orange Beach, USA

Columbia Southern Universitys online MS i strafferetlig administration fokuserer på teorier, forskningsmetoder, teknologier og mere, der påvirker det strafferetlige system.

Columbia Southern Universitys online MS i strafferetlig administration fokuserer på teorier, forskningsmetoder, teknologier og mere, der påvirker det strafferetlige system. -
MSc
Engelsk
Online
 
Warsaw University of Life Sciences - SGGW (WULS-SGGW)
Warszawa, Polen

Giver de studerende en bred faglig viden og letter dem til at udvikle kompetencer, som vil forberede dem til en karriere i den dynamiske globale erhvervsklima.

Giver de studerende en bred faglig viden og letter dem til at udvikle kompetencer, som vil forberede dem til en karriere i den dynamiske globale erhvervsklima. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
på universitet