close

Filtre

Se resultater

Deltid Personaleledelse Canterbury - Personaleledelse -uddannelser i Canterbury Personaleledelse , Canterbury

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to. At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflik… Læs mere

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflikthåndtering, skabe ROIs, arbejdsmarkedsforhold og bygge arbejdsgrupper, for at nævne et par stykker.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Deltid Personaleledelse Canterbury - Tag din Personaleledelse i Canterbury. Få alle Personaleledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Kent Business School, University of Kent
Canterbury , Det Forenede Kongerige

Dette program er designet til at producere velafrundede personalepraktikere med eksemplarisk viden og relevant ekspertise. Akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and ... +

Dette program er designet til at producere velafrundede personalepraktikere med eksemplarisk viden og relevant ekspertise. Akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her