MASTERSTUDIES

Deltid Personaleledelse Canterbury - Personaleledelse -uddannelser i Canterbury Personaleledelse , Canterbury

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflikthåndtering, skabe ROIs, arbejdsmarkedsforhold og bygge arbejdsgrupper, for at nævne et par stykker.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Deltid Personaleledelse Canterbury - Tag din Personaleledelse i Canterbury. Få alle Personaleledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Personaleledelse, Canterbury Filter

MSc Human Resource Management

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at producere velafrundede personalepraktikere med eksemplarisk viden og relevant ekspertise. Akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and ...

Læs mere