close

Filtre

Se resultater

Personaleledelse Durham - Personaleledelse-uddannelser i Durham Personaleledelse, Durham

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagomr… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

At opnå en grad i human resource management er nyttig for dem interesseret i at lede og styre medarbejdere på en virksomhed eller organisation. Dette fagområde tilbyder de studerende undervisning i konflikthåndtering, skabe ROIs, arbejdsmarkedsforhold og bygge arbejdsgrupper, for at nævne et par stykker.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Durham har to universiteter, en af ​​dem er Durham University - tredje ældste universitet i England, lige efter Oxford og Cambridge. Der er også New College Durham, fusion mellem to ældre colleges.

Personaleledelse Durham - Tag din MSc i Durham. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Durham University Business School
Durham, Det Forenede Kongerige

Vores MSc Management (HRM) er akkrediteret af Chartered Institute of Personnel Development (CIPD). CIPD er den største faglige organisation for HR og lærings- og udviklingsfol ... +

Vores MSc Management (HRM) er akkrediteret af Chartered Institute of Personnel Development (CIPD). CIPD er den største faglige organisation for HR og lærings- og udviklingsfolk med ca. 140.000 medlemmer over hele kloden. Som studerende på MSc Management programmet har du mulighed for at deltage i CIPD ((tillægsgebyr gælder). -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her