close

Filtre

Se resultater

Personaleledelse Poole - Personaleledelse-uddannelser i Poole Personaleledelse, Poole

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. At studere human resource management er at forberede sig til styring og førende medarbejdere på forskellige former for organisationer. Når… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

At studere human resource management er at forberede sig til styring og førende medarbejdere på forskellige former for organisationer. Når du arbejder hen imod denne form for grad, studerende tage klasser, der fokuserer på forskellige aspekter af området, såsom at oprette ROI'er, konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold og bygning arbejde teams.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Poole er lige så mange andre Sydvestengland områder, kendt for menneskelig bosættelse siden før jernalderen. En campus kaldet Talbot, Bournemouth University, er lige ved siden Poole.

Personaleledelse Poole - Tag din MSc i Poole. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Bournemouth University
Poole, Det Forenede Kongerige

I løbet af dette kursus får du de nødvendige færdigheder og skæbne til at planlægge og styre HR-strategier inden for den offentlige og private sektor. Du vil udvikle en ideel ... +

I løbet af dette kursus får du de nødvendige færdigheder og skæbne til at planlægge og styre HR-strategier inden for den offentlige og private sektor. Du vil udvikle en ideel blanding af specialiseret human resource og generalist management ekspertise for at skille sig ud i det yderst konkurrencedygtige HR karriere marked. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her