MASTERSTUDIES

Deltid Personaleledelse Perth - Personaleledelse -uddannelser i Perth Personaleledelse , Perth

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Studere human ressource management forbereder de studerende til at styre arbejdstagere på forskellige former for organisationer og virksomheder. En, der får en grad af denne art kan tage kurser såsom konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold, skabe ROI og bygning arbejde teams.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid Personaleledelse Perth - Tag din Personaleledelse i Perth. Få alle Personaleledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Personaleledelse, Perth Filter

MSc i Human Resource Management

University of the Highlands and Islands
MSc
Sep 2020
<
Deltid
<
30&nbsp;-&nbsp;60 måneder
01 Jun 2020
Engelsk
Online

Uanset om du er kandidat, der ønsker at få beskæftigelse inden for dette specialiserede felt, eller allerede er i arbejde og har brug for at udvikle dine færdigheder og evner, ...

Læs mere