MASTERSTUDIES

Deltid Personaleudvikling Europa - Personaleudvikling -programmer Personaleudvikling Europa

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Udvikling af menneskelige ressourcer er et område, der beskæftiger sig med at hjælpe medarbejderne med at udvikle deres viden og organisatoriske og personlige kompetencer. Undersøgelser på dette område kan give de studerende en forståelse af, hvordan disse kompetencer udvikles.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Deltid Personaleudvikling Europa - Tag din Personaleudvikling Europa. Få alle Deltid Personaleudvikling program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Personaleudvikling, Europa Filter

Forvaltning af menneskelige online msc ressource og udvikling - University of Salford (dk)

Robert Kennedy College
MSc
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dette kursus er ideel, hvis du ønsker at specialisere sig i human ressource management. Du vil udvikle din forståelse af HRM praksis på tværs af en række organisatoriske indst ...

Læs mere

Master of Science i Human Resource Development

American College of Management and Technology
MSc
Okt 2020
<
Deltid
<
21 måneder
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master of Science grad i udviklingen af ​​menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at påvirke de menneskelige aktiver i en organisation til en positiv indflydelse organ ...

Læs mere