MASTERSTUDIES

Deltid Personaleudvikling i Kroatien - Personaleudvikling -uddannelser i Kroatien Personaleudvikling

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Udvikling af menneskelige ressourcer er et område, der beskæftiger sig med at hjælpe medarbejderne med at udvikle deres viden og organisatoriske og personlige kompetencer. Undersøgelser på dette område kan give de studerende en forståelse af, hvordan disse kompetencer udvikles.

Kroatien er et land, hvor 40% af sine borgere på mellem 18 og 35 år har opnået videregående uddannelse uddannelse. Landet har forbedret studerendes liv i disse universiteter med en aftaget levestandard i disse universiteter især for både lokale og endda internationale studerende.

Deltid MSc i Kroatien - Tag din Deltid MSc i Kroatien. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Personaleudvikling, Kroatien Filter

Master of Science i Human Resource Development

American College of Management and Technology
MSc
Okt 2020
<
Deltid
<
21 måneder
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master of Science grad i udviklingen af ​​menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at påvirke de menneskelige aktiver i en organisation til en positiv indflydelse organ ...

Læs mere