Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Frankrig Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Projektledelse i Frankrig - Projektledelse -uddannelser i Frankrig Projektledelse

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Project Management kræver vurdering hvilke opgaver i et projekt skal være afsluttet, når det skal gøres, og som vil gøre det. En projektleder skal også være sikker på, at arbejdet udføres korrekt, og at eventuelle risici forbundet med projektet identificeres og mindskes.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Deltid MSc i Frankrig - Tag din Deltid MSc i Frankrig. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Projektledelse, Frankrig

University of Strathclyde Business School

Den internationale Master Project Management (iMPM) er et samarbejde mellem MIP Politecnico di Milano (Italien) og Strathclyde Business School. Hver bringer deres respekt ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Den internationale Master Project Management (iMPM) er et samarbejde mellem MIP Politecnico di Milano (Italien) og Strathclyde Business School. Hver bringer deres respektive ekspertise inden for forskning, rådgivning og undervisning i projektledelse til et internationalt undervisningsforløb.

Programmet ser på de strategiske og helhedsorienterede krav moderne projekter i moderne organisationer. Du vil få viden på en spirende felt, der kombinerer:

projektledelse som en proces til at levere komplekse forandringer strategisk ledelse som en proces til at udforme og gennemføre organisatoriske strategi udvikling af overførbare kompetencer. Især teamwork, ledelse, kommunikation, forhandling, konfliktløsning og præsentation for beskæftigelse ... [-]
Frankrig Toulouse
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk