Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Italien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Projektledelse i Italien - Projektledelse -uddannelser i Italien Projektledelse

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Project Management er et sæt af faglige færdigheder til at sætte forretningsmål og færdiggøre projekter. Det er almindeligt i store virksomheder, ingeniører og teknikere selskaber, men principperne for projektledelse kan bruges i enhver størrelse eller form for kontor, der har brug organisation og ledelse projekt.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Deltid MSc i Italien - Tag din Deltid MSc i Italien. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Projektledelse, Italien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Strathclyde Business School

Den internationale Master Project Management (iMPM) er et samarbejde mellem MIP Politecnico di Milano (Italien) og Strathclyde Business School. Hver bringer deres respekt ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Den internationale Master Project Management (iMPM) er et samarbejde mellem MIP Politecnico di Milano (Italien) og Strathclyde Business School. Hver bringer deres respektive ekspertise inden for forskning, rådgivning og undervisning i projektledelse til et internationalt undervisningsforløb.

Programmet ser på de strategiske og helhedsorienterede krav moderne projekter i moderne organisationer. Du vil få viden på en spirende felt, der kombinerer:

projektledelse som en proces til at levere komplekse forandringer strategisk ledelse som en proces til at udforme og gennemføre organisatoriske strategi udvikling af overførbare kompetencer. Især teamwork, ledelse, kommunikation, forhandling, konfliktløsning og præsentation for beskæftigelse ... [-]
Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk