Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Singapore Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Projektledelse i Singapore - Projektledelse -uddannelser i Singapore Projektledelse

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Project Management kræver vurdering hvilke opgaver i et projekt skal være afsluttet, når det skal gøres, og som vil gøre det. En projektleder skal også være sikker på, at arbejdet udføres korrekt, og at eventuelle risici forbundet med projektet identificeres og mindskes.

Singapore, officielt Republikken Singapore, er en sydøstasiatisk ø bystat ud for den sydlige spids af malaysiske halvø, 137 km nord for ækvator. En række udenlandske universiteter, handelshøjskoler og specialiserede institutter har også opsætte deres asiatiske campusser i Singapore. Singapore er en af ​​de sikreste storbyer i verden ved stort set enhver foranstaltning.

Deltid MSc i Singapore - Tag din Deltid MSc i Singapore. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Projektledelse, Singapore

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Dette er en ideel postgraduate program for kandidater, der ønsker at gøre fremskridt inden for generiske projektbaserede industri. Det er ideelt til relativt nyuddannede ... [+]

Program Mål At give de studerende en systematisk forståelse af projektledelse viden, og en kritisk bevidsthed om aktuelle problemer og / eller nye indsigter, hvoraf meget er på, eller informeret af, forkant med aktuelle forskning, avanceret stipendium og professionel praksis. At give de studerende en bred forståelse af de teknikker, der gælder for at anvende forskningen til projekt management situationer, både praktiske og teoretiske. At den studerende kan vurdere metoder projektstyring og udvikle kritik af dem, og i givet fald foreslå nye hypoteser.

Karrieremuligheder

Dette er en ideel postgraduate program for kandidater, der ønsker at gøre fremskridt inden for generiske projektbaserede industri. Det er ideelt til relativt nyuddannede med begrænset erhvervserfaring og også meget erfarne udøvere.... [-]

Singapore
August 2020
Engelsk
Deltid
12 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

MSc (Project Management) programmet består af seks moduler og to forsknings-baserede papirer og kan afsluttes i mindst 18 måneder undervist af UCD fakultet og lokale adju ... [+]

University College Dublin

Rangeret blandt de øverste 1% af institutionerne verden over, og en af de få elite-handelsskoler, der har adgang til Triple Crown-akkrediteringen fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europe), University College Dublin (UCD) Grader for at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Master of Science i projektledelse program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i projektledelse, accelerere deres karriere vækst og opbygge deres netværk med ligesindede virksomhedsledere. Programmet giver et solidt fundament i centrale områder af projektledelse og projektforskning.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk