$close

Filtre

Se resultater

Skønhedsbranchen-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En Master of Science grad (MSc) er teknisk fokuseret. Studerende, der afslutter denne grad har avancerede undervisning i videnskabelig teori og forskning og kan normalt befale højere løn i en bredere vifte af felter og specialiteter. Hvad er en MSc i Beauty Industri? Med dette program, lærer eleverne, hvordan man skaber produktlinjer, design marketingplaner og prognose salgstal at forberede e… Læs mere

En Master of Science grad (MSc) er teknisk fokuseret. Studerende, der afslutter denne grad har avancerede undervisning i videnskabelig teori og forskning og kan normalt befale højere løn i en bredere vifte af felter og specialiteter.

Hvad er en MSc i Beauty Industri? Med dette program, lærer eleverne, hvordan man skaber produktlinjer, design marketingplaner og prognose salgstal at forberede en lederstilling i skønhed industrien. Studerende kan også lære at identificere og løse problemer i forbindelse detailhandel og udvikle teknisk ekspertise i omsorgen for hår, negle og hud, så de kan forstå arbejdet i de kosmetologer på deres hold og hjælpe og vejlede dem.

En MSc i Beauty Industry vil typisk uddanne studerende i de videnskabelige principper og forretningspraksis, der vil give dem mulighed for at finde job på ledelsesniveau. Lederstillinger har løn så meget som fem gange højere end den gennemsnitlige arbejdstager.

Omkostningerne for denne grad afhænger af, hvilken skole en elev deltager, og hvor længe programmet er. Eleverne skal forske flere programmer og finde dem, der er mest kompatible med deres tidsplan og forventninger.

Skønhed arbejdere kan findes arbejde i saloner, hoteller, feriesteder, krydstogtskibe og ambulant plejecentre. Fagfolk, der tilbyder skønhedsbehandlinger til hud, negle og hår kan fungere som Negle, hår stylister og kosmetologer. Manicurevirksomhed og pedicurists omsorg for hænder, fingernegle, fødder og tånegle. Hår stylister og barberer skære, trim, farve, shampoo, og style håret. Æstetikere anvende makeup, give råd om teknikker til at bruge kosmetik og give hårfjerning. Medicinske kosmetologer hjælpe folk genopbygge deres hud efter den er blevet brændt eller såret.

Hvis du er interesseret i at lære mere om de mange forskellige karrieremuligheder i skønhed industrien, udforske denne karriere felt online.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Université Côte d’Azur (UCA)
Pæn, Frankrig

MSc "Management of the Flavor & Fragrance Industry" tilbyder 2 års multidisciplinær træning udelukkende på engelsk. Grasse er den globale hovedstad af parfume og er vært f ... +

MSc "Management of the Flavor & Fragrance Industry" tilbyder 2 års multidisciplinær træning udelukkende på engelsk. Grasse er den globale hovedstad af parfume og er vært for alle niveauer i smag- og duftindustrien. Alle elementer i parfumeindustrien er udviklet og forarbejdet i denne region. Formålet med denne grad er at uddanne fremtidige fagfolk i branchen og give adgang til tværfaglig uddannelse i en interkulturel kontekst på Grasse-stedet. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet