close

Filtre

Se resultater

Deltid Sportscoaching Cardiff - Sportscoaching -uddannelser i Cardiff Sportscoaching , Cardiff

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse. Sportsbusser hjælper atleter med at forbedre deres færdigheder og lykkes i konkurrencedygtige hændelser. Karrierer i sportscoaching involverer generelt at oprette træningsplaner, udvikle holdstrate… Læs mere

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Sportsbusser hjælper atleter med at forbedre deres færdigheder og lykkes i konkurrencedygtige hændelser. Karrierer i sportscoaching involverer generelt at oprette træningsplaner, udvikle holdstrategier, instruere spillere i løbet af spil og følge udviklingen hos alle holdmedlemmer.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Wales er en af ​​fire hoveddele Storbritannien. Walisisk udviklet sig fra keltisk og er meget forskellig fra engelsk. Det 's en af ​​to officielle sprog i Wales. Der er i alt 10 universiteter med omkring 150 000 elever.

Deltid Sportscoaching Cardiff - Tag din Sportscoaching i Cardiff. Få alle Sportscoaching program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Cardiff Metropolitan University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

Dette program engagerer trænere og lærere i processen med at anvende teori til deres praksis og sigter mod at udvikle reflekterende praktikere med evnen til effektivt at styre ... +

Dette program engagerer trænere og lærere i processen med at anvende teori til deres praksis og sigter mod at udvikle reflekterende praktikere med evnen til effektivt at styre pædagogiske problemer. Det giver en enestående mulighed for professionel og karriereudvikling med fokus på anvendt og erfaringsmæssig læring inden for et fællesskab af praksis. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her